Nieuwe Halo Infinite-content geteased met knipoog naar GTA6-aankondiging

Nieuwe Halo Infinite-content geteased met knipoog naar GTA6-aankondiging

Fans hopen op meer content voor de campagne of de battle royale-modus

Microsoft en 343 Industries hebben met een dikke knipoog aangekondigd dat er aanstaande maandag meer content rondom Halo Infinite wordt onthuld.

Afgelopen vrijdag kondigde Rockstar Games via een tweet aan dat de eerste trailer van Grand Theft Auto 6 - of hoe de game ook gaat heten - aanstaande dinsdag om 15:00 uur wordt onthuld. Die tweet is ook nog eens hieronder te zien.

Via het officiële X-account van Halo is nu een soortgelijke tweet geplaatst - inclusief hetzelfde kleurengebruik - maar dan over een 'nieuwe trailer' rondom Halo Infinite, vermoedelijk met nieuwe content. Deze onthulling vindt aanstaande maandag om 18:00 uur Nederlandse tijd plaats.

Wat het precies inhoudt is op moment van schrijven niet bekend, maar fans hopen op nieuwe verhalende content of de langverwachte battle royale-modus. Volgens geruchten zou Certain Affinity al geruime tijd aan die modus werken.

View post on X
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja die Halo post zag ik vrijdag al.

0
test

Zolang het geen singleplayer campaign uitbreiding is doet het weinig met me. Ik moet zeggen dat de multiplayer erg lekker wegspeelt, maar ik ben geen mp gamer. Dus mijn fragiele hoop is dat er eindelijk een campaign update gaat komen.

0

Aanbevolen voor jou