Nieuwe gameplay van Avowed getoond, game verschijnt dit najaar

Nieuwe gameplay van Avowed getoond, game verschijnt dit najaar

De rpg komt uit op Xbox Series, pc en Game Pass

Tijdens de Developer Direct gisteren is nieuwe gameplay van de Obsidian-rpg Avowed uitgezonden. Ook is gemeld dat het spel ergens dit najaar uitkomt.

De video legt vooral de nadruk op gevechten. In de first-person game kunnen spelers zwaarden, schilden en geweren gebruiken, maar ook magie. Dit kan naar gelieve gecombineerd worden. Verder worden er dialogen getoond, is duidelijk dat er missies komen waarin spelers zelf de uitkomst bepalen en worden er diverse omgevingen getoond.

De game wordt ontwikkeld door Obsidian Entertainment, de studio achter The Outer Worlds en de Pillars of Eternity-games. Avowed speelt zich in het universum van laatstgenoemde reeks af, al hoeft men die titels niet gespeeld te hebben om toch van Avowed te kunnen genieten.

Avowed verschijnt ergens dit najaar voor Xbox Series X en S, pc en Xbox Game Pass. Tijdens de Developer Direct werden meer games getoond - zo werd Indiana Jones and the Great Circle onthuld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik kan nou niet bepaald zeggen dat ik op grafisch gebied omver geblazen wordt door deze game. Dat zegt natuurlijk niets over of de game leuk is om te spelen. Maar met name een fantasy RPG setting vind ik graphics toch ook wel wat toevoegen.

1
test

Zelf zou ik eerder zeggen dat de artstyle in een fantasygame belangrijker is dan de grafische kwaliteit. Dan is dit wat mij betreft prima in orde! Alleen de animaties vind ik soms wat hak op de tak, maar dat gevoel had ik in The Outer Worlds ook.

0

Sluit ik me helemaal bij aan, grafisch zag het er mooi uit. Zeer sfeervol. Alleen die animaties zagen er wat statisch uit. Ik hoop dat ze dat nog fixen

0

Ik vond deze game er heel vet uitzien! Deze ga ik zeker halen!

0

Aanbevolen voor jou