Nieuw Saints Row-gebied Sunshine Springs uitgelicht

Nieuw Saints Row-gebied Sunshine Springs uitgelicht

Wordt deze maand via gratis update toegevoegd

Volition heeft een nieuwe video uitgebracht van een aankomende Saints Row-update waarmee het nieuwe gebied Sunshine Springs wordt toegevoegd.

Het was al bekend dat de update ergens in mei uitkwam. Een precieze releasedatum is er nog niet, maar nu zijn er wel beelden die het nieuwe district tonen. Het gebied wordt geheel gratis aan de game toegevoegd en bevat nieuwe activiteiten, winkels en meer. De update voegt ook een fotomodus toe en neemt de combat in de game op de schop.

In de loop van mei moet overigens ook de eerste betaalde uitbreiding naar Saints Row komen, genaamd The Heist and the Hazardous. Hiermee worden nieuwe verhalende missies en cosmetische items aan de game toegevoegd. Zoals eerder aangekondigd moeten er in juli ook een gratis en betaalde uitbreiding - Doc Ketchum's Murder Circus - verschijnen, alsmede in augustus. De gratis uitbreiding van die maand voegt wederom een nieuw district aan de game toe.

Saints Row werd door critici wisselend ontvangen, maar ondanks dat blijft Volition de game ondersteunen. Lars Cornelis gaf in ieder geval een 8 aan de game in de Gamer.nl-recensie: "Saints Row is een geslaagde reboot: het neemt de beste ingrediënten uit de serie en remixt die op succesvolle wijze. De straten van San Ilesos met je gang veroveren en aanpassen staat centraal en is goed uitgewerkt. De activiteiten zijn veelzijdig, de cast in charmant en de game loopt over van humor zonder over de schreef te gaan. Helaas wordt het spel ook geplaagd door legio bugs. Die staan het plezier zelden echt in de weg, maar ze verhinderen wel dat Saints Row zijn imago als lollige B-game van zich af kan schudden."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou