Microsoft onthult eerste Game Pass-games van 2024

Microsoft onthult eerste Game Pass-games van 2024

Met Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla is een van de games die komende weken worden toegevoegd aan de bibliotheek van Game Pass.

Microsoft heeft onthuld welke games we kunnen verwachten in de eerste helft van januari. Vanaf vandaag is bijvoorbeeld het steampunk-avontuur Close to the Sun beschikbaar, een game die oorspronkelijk in 2019 uitkwam.

Morgen volgt de Tweede Wereldoorlog-shooter Hell Let Loose, waar Gamer.nl-redacteur in 2021 een lovend stuk over schreef. Op 9 januari worden Assassin's Creed Valhalla en de action-adventure Figment toegevoegd.

Op 11 januari volgen Super Mega Baseball 4 en keert We Happy Few terug in de catalogus. Die game werd ontwikkeld door Compulsion Games, wat tegenwoordig eigendom is van Microsoft en aan de game South of Midnight werkt.

16 januari is een goede dag voor horrorfans: de veelgeprezen remake van Resident Evil 2 is dan beschikbaar. Ook de horrorgame Those Who Remain wordt dan toegevoegd.

Natuurlijk verdwijnen er ook weer titels uit de catalogus, namelijk Grand Theft Auto 5, Garden Story, MotoGP 22, Persona 4 Golden en Persona 3 Portable. Overigens wordt die laatste game op 2 februari vervangen door de remake, Persona 3 Reload.

Microsoft onthult eerste Game Pass-games van 2024-a4QCxVueRwayMzF4RBIB1g

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geen slechte games toch paar goeie tussen, had wel gehoopt dat we wat van abk games zouden zien.

0

AC Valhalla is best een mooie lange game. Het is wel ff doorhalen hoor want zitten wat saaie stukken tussen. Verder niet heel bijzonder.

-1

Aanbevolen voor jou