Microsoft brengt 'consolewraps' voor Xbox Series X uit

Microsoft brengt 'consolewraps' voor Xbox Series X uit

Waaronder een exemplaar gebaseerd op Starfield

Microsoft heeft zogeheten 'consolewraps' voor Xbox Series X aangekondigd. Een van de wraps is in de stijl van Starfield ontworpen.

De wraps kunnen als het ware om de Xbox Series X gewikkeld worden, waarna ze mede dankzij de siliconen binnenkant op hun plek blijven zitten. Daarbij is er rekening gehouden met het ontwerp van de console zelf, zodat bijvoorbeeld de ventilatie niet wordt geblokkeerd.

Er zijn drie wraps aangekondigd: een gebaseerd op Starfield - in de stijl van de eerder onthulde controller en headset - en de Artic Camo en Mineral Camo. De Artic Camo wordt op moment van schrijven nog niet in Europa aangeboden, maar de andere twee wraps kunnen via de Microsoft-website besteld worden. De Starfield-wrap is op moment van schrijven echter niet meer op voorraad. Het is niet bekend of Microsoft de voorraad nog voor release aanvult.

De Starfield-wrap verschijnt op 18 oktober en kost 49,99 euro, en de Mineral Camo komt op 10 november uit voor 44,99 euro.

Xbox Series X
Xbox Series X
Xbox Series X
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geniaal, geen gedoe met plakfolie en makkelijk weer in originele staat terug te brengen.

1

Dit is wel heel cool, zo kun je je console aanpassen naar je interieur. Ben benieuwd hoe lang het duurt voor we de waanzinnig goeie grap "Meer consolewraps dan games" weer gaan horen.

3
test

door jou bij deze lol

0

Het is ook gewoon een geniaal goeie grap vandaar dat ik hem gestolen heb. Schijnt ook dat j dit soort grappen heel vaak moet herhalen dan worden ze uiteindelijk leuk.

0

was het maar een grap

-1

Aanbevolen voor jou