Meerdere officiële foto's van Fallout-televisieserie online geplaatst

Meerdere officiële foto's van Fallout-televisieserie online geplaatst

Serie gaat op 14 april 2024 in première op Amazon Prime

Er zijn een aantal officiële foto's van de aankomende televisieserie rondom Fallout online geplaatst.

De foto's komen uit een artikel van Vanity Fair. Hoewel er al eerder een officiële foto online is geplaatst en er ook meerdere setfoto's zijn uitgelekt, is dit de eerste echt duidelijke blik op de serie tot er een officiële trailer volgt.

Verder wordt in het artikel onthuld dat executive producer Jonathan Nolan - ook bekend van Westworld - de eerste drie afleveringen van de serie heeft geregisseerd. Ook is duidelijk dat Vault Boy, de iconische mascotte van de franchise - in een of andere vorm in de serie voorkomt en zelfs een origineverhaal krijgt. Daarbij moet alles in de serie onderdeel uitmaken van de Fallout-lore en past het script dus prima naast de gebeurtenissen uit de games. "We zien wat er in de show gebeurt als canon", aldus executive producer Todd Howard.

De eerste aflevering van de televisieserie gebaseerd op de Fallout-franchise verschijnt op 12 april 2024 op Amazon Prime, zo werd eerder dit jaar onthuld. Achter de schermen op Gamescom werd al een vroege versie van een trailer getoond, die kort daarna uitlekte. In die beelden is een shoot-out in een westernachtig stadje te zien, alsmede marcherende Brotherhood of Steel-soldaten en een vrouw die voor het eerst uit de vault stapt.

De Amazon Prime Video-televisieserie gebaseerd op Bethesda's Fallout-reeks werd in 2020 al aangekondigd en wordt gemaakt voor Amazon. Onder de castleden vallen in ieder geval Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified). Laatstgenoemde is te zien als Ghoul in onderstaande foto's. Ella Purnell is ook uitgebreid op de foto's te zien. Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner worden de showrunners.

Op 2 december wordt er een panel op Comic Con Experience te São Paulo, Brazilië gehouden met de producent en acteurs uit de aankomende televisieserie, zoals Nolan en Goggins.

Fallout
Fallout
Fallout
Fallout
Fallout
Fallout
Fallout
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou