Meer info over Cyberpunk 2077-dlc Phantom Liberty volgt in juni

Meer info over Cyberpunk 2077-dlc Phantom Liberty volgt in juni

Nog even geduld dus

CD Projekt Red onthult in juni meer informatie over de aankomende Cyberpunk 2077-uitbreiding Phantom Liberty.

Dat meldde het bedrijf op Twitter. Het gaf daarbij geen informatie over wat men precies kan verwachten en waar deze informatie wordt onthuld. Het is echter waarschijnlijk dat er in juni gameplay wordt getoond. 

Mogelijk wordt er tijdens Summer Game Fest meer onthuld. De Kick Off Live-show vindt op 8 juni plaats. E3, de gamebeurs die normaliter altijd in juni wordt gehouden, is inmiddels geannuleerd.

Phantom Liberty breidt "een bestaand district" van Night City uit en bevat grotendeels nieuwe personages. Hoofdpersoon V en Johnny Silverhand, gespeeld door Keanu Reeves, keren terug. Nieuw is het personage Solomon Reed, een FIA-agent voor de NUSA, die wordt gespeeld door Idris Elba. Het moet de enige uitbreiding voor de game worden.

Phantom Liberty verschijnt ergens dit jaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc - de vorige generatie consoles wordt niet ondersteund. Een precieze releasedatum is nog niet bekend. CD Projekt Red heeft eerder al aangekondigd dat er een vervolg op de game komt. Op 11 april komt er een update voor Cyberpunk 2077 op pc uit waarmee path tracing wordt toegevoegd aan de game.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou