Massive Entertainment op zoek naar testers voor Star Wars-project

Massive Entertainment op zoek naar testers voor Star Wars-project

Massive Entertainment is op zoek naar speeltesters voor een Star Wars-project waar de studio mee bezig is.

Dat meldt het bedrijf via Twitter. Dat betekent logischerwijs dat er een speelbare versie van de nieuwe Star Wars-game bestaat. De studio kondigde eerder dit jaar aan dat ze aan een Star Wars-game werken. Hoewel specifieke details ontbreken, is wel duidelijk dat het spel een open wereld krijgt en draait op Ubisofts Snowdrop Engine. 

Het in Zweden gesitueerde Massive Entertainment leverde eerder The Division af en werkt op dit moment ook aan Avatar: Frontiers of Pandora en de free-to-play-game The Division Heartland. 

In maart vertrok studiobaas David Polfeldt bij de studio. Vorig jaar gaf hij al aan dat hij een andere rol binnen het bedrijf wilde bekleden, maar na een pauze van een halfjaar heeft hij besloten geheel bij het bedrijf te vertrekken. Begin dit jaar gaf hij zijn ontslag door en hij maakt op dit moment zijn laatste zes maanden bij het bedrijf af.

Volgens Polfeldt is de groei van Massive een van de redenen voor hem geweest om te vertrekken. "Ik denk dat mijn filosofie en skills goed werken bij een groep van een bepaalde grootte. Ik denk niet dat ik de juiste manager ben voor wat de studio is geworden. Daar heb ik vrede mee."

Het is onduidelijk wanneer de Star Wars-game van Massive Entertainment uitkomt. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou