Jonathan Nolan: 'Fallout-televisieserie voelt bijna als Fallout 5'

Jonathan Nolan: 'Fallout-televisieserie voelt bijna als Fallout 5'

Eerste aflevering is vanaf 12 april op Amazon Prime Video te zien

Volgens Jonathan Nolan, een van de producenten van de aankomende Fallout-televisieserie, voelt de serie "bijna als Fallout 5".

Dat meldt hij aan Total Film. Hij maakt daarbij duidelijk dat hij een nieuw verhaal binnen het Fallout-universum wilde vertellen. "Toen ik voor het eerst met Todd (Howard) praatte, werden we vooral enthousiast over een nieuw verhaal."

Nolan vervolgt: "Fallout ligt in mijn carrière het dichtst bij het werk dat we hebben gedaan voor de Batman-adaptie. Er zijn zoveel verhalen binnen het Batman-universum dat er geen één officieel verhaal is, dus je bent vrij om je eigen verhaal te verzinnen. Elke Fallout-game heeft een afzonderlijk verhaal - andere stad, ander hoofdpersonage - binnen dezelfde mythologie. Onze serie bestaat naast de games zoals de games zelf naast elkaar bestaan. Het is bijna alsof het om Fallout 5 gaat. Ik wil niet arrogant klinken, maar het is in feite een niet-interactieve versie daarvan, toch?"

De Fallout-televisieserie gaat op 12 april in première op Amazon Prime Video. Onder de castleden vallen Ella Purnell, Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified). Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner zijn de showrunners, terwijl Lisa Joy en Jonathan Nolan executive producers zijn. Laatstgenoemde heeft ook de eerste drie afleveringen geregisseerd. De broer van Hollywood-regisseur Christopher Nolan werkte ook mee aan de scenario's van onder andere The Dark Knight en The Prestige, en was samen met Joy de showrunner van de HBO-serie Westworld.

Hieronder zijn enkele nieuwe promofilmpjes van de Fallout-serie te zien, alsmede een aantal posters. Eind vorig jaar verscheen de eerste officiële trailer.

View post on X
View post on X
Fallout
Fallout
Fallout
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben echt benieuwd naar deze serie. Ik heb er in ieder geval veel zin in!

0
test

Ben benieuwd, want west world vond ik tegenvallen ten opzichte van de films, teveel gezever en herhaling.

0

Aanbevolen voor jou