Indiana Jones-spel van Machine Games is console-exclusief voor Xbox

Indiana Jones-spel van Machine Games is console-exclusief voor Xbox

Bevestigd tijdens de rechtszaak tussen FTC en Microsoft

De Indiana Jones-game van Machine Games komt alleen op Xbox, pc en Game Pass uit.

Dat werd bevestigd tijdens de rechtszaak tussen de Federal Trade Commission en Microsoft die gisteren is begonnen. De FTC probeert de overname van Activision Blizzard door Microsoft tegen te houden en tijdens de rechtszaak worden verschillende mensen van de betrokken bedrijven verhoord. Diverse journalisten doen via social media verslag van de rechtszaak.

De Indiana Jones-game van Machine Games werd enkele jaren geleden aangekondigd, maar het was tot nu toe niet bekend waar het spel op zou verschijnen. Tijdens de rechtszaak meldde Bethesda-baas Pete Hines dat Disney in eerste instantie een deal had gesloten die er voor zorgde dat de Indiana Jones-game op meerdere consoles zou uitkomen. Maar nadat Bethesda, de eigenaar van Machine Games, werd overgenomen door Microsoft, werd de deal aangepast zodat Xbox de enige console is waar de game op gaat verschijnen.

Volgens Hines bekijkt Microsoft per game of het console-exclusief wordt voor Xbox. Daarbij zou Microsoft onder andere kijken naar welke spellen er baat bij hebben van een "gestroomlijnd" ontwikkeltraject. 

Verdere details over de Indiana Jones-game zijn er op moment van schrijven niet. Het is niet bekend wanneer de game voor het eerst getoond gaat worden.

View post on X
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

-8
test

Deze gebruiker is verwijderd

7

Deze gebruiker is verwijderd

7

'een enorme disaster' Ieuw.

2
test

Als ik je reactie lees dan zie ik een mannetje wat in een hoekje zit te huilen omdat hij geen Indiana Jones kan spelen als tie uitkomt. :)

1

Deze gebruiker is verwijderd

-3
test

Even een oprechte vraag. Vanduul, is dit een wijziging van naam van een ander account? Oftewel stond je voorheen onder een andere naam bekend op IG of hier op gamer?

0

Deze gebruiker is verwijderd

[Reactie gewijzigd door vanduul (gebruiker is geblokkeerd) op 12 juli 2023 - 05:21]

-7
test

haha zo dan. Ik dacht gewoon aan de manier van reageren een ander account te herkennen met duidelijke voorkeuren en herken je accountnaam verder totaal niet. Dat bedoel ik als in volgens mij tot maandje terug niet eerder gezien dus vroeg me af of je een naamverandering hebt gehad. Huilen bij de mods? je zegt niks geks behalve dan de achterlijke infantiele reflexreactie die je nu zojuist deed maar vind ik verder prima. En wil helemaal niks bepalen hoor. Gewoon benieuwd naar het alias van vroeger maar dat is wellicht geheim of je bent nieuw op de site. allemaal best verder, fijne dag

5

Je hebt een gevoelig snaar geraakt zo te lezen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik ga er zelf vanuit dat VANDUUL een van de aliassen van Averyjackson is, die hier al vaker geband is. Tenminste dat maak ik op uit zijn schrijfstijl, felheid en dezelfde hoek waarin de meningen zich bevinden als dat account. Overigens ben ik vooral lurker geworden, omdat ik me mateloos erger aan de discussies die hier plaatsvinden. Mee discussiëren heb ik opgegeven, is alleen vermoeiend en verzeild tot niks. Dus ik ga nu weer lekker verder met lurken ;)

1
test

en wie zegt dat de film een ‘disaster’ is? Ik dacht dat iedereen dat voor zichzelf zou bepalen. Of mag ik niet meer zelf bepalen of ik het leuk vind. daarbij spreek je van een film die geflopt is terwijl de film nog niet eens uit is. Dus ja de kans is dat deze flopt. De vorige deed het ook niet zo geweldig. Maar nog niemand weet dit. dus hoe kom jij erbij om dan dit als feiten te gebruiken om je punt te maken. ik ben het met je eens dat als de film flopt de game niet gemist zal worden en weinig indruk zal maken. Of mogelijk Maar zoals jij redeneert vanuit een al gebeurde situatie vind ik helemaal apart. en dan loop je ook nog eens fel te verdedigen. Maar je bent wel zelf degene die aannames doet die nog nergens op gebaseerd zijn. jammer vind ik dat. En onnodig discussies maken die niet nodig zijn als je dit vanuit een mening schreef. En nee dit was geen geschreven mening maar een statement alsof de film al geflopt is. men niemand weet hoe het publiek werkelijk gaat reageren. en dan reageer je ook nog raar op iemand die serieus gewoon vraagt of je iemand bent die zijn naam hier ooit heeft veranderd. die gast scheren netjes dat het een oprechte vraag is en jij reageert dan ineens aangevallen over je mening niet mogen zeggen etc. Dat terwijl volgens mij daar niet over ging. ik zou zeggen kalm aan een beetje. Het is te mooi weer om opgefokt te raken. Beter lekker relaxt drankje, hapje en easy going doen.

1

Deze gebruiker is verwijderd

-4

Ik was dus bezig om een reactie te schrijven op jouw comment. De strekking daarvan was dat het niet zoveel zin heeft om met dit soort gasten een normale discussie met argumenten aan te gaan. Het plaatsen ervan werkte helaas niet en toen ik deze pagina weer opende had de betreffende persoon al een reactie geplaatst die eigenlijk mijn punt bevestigt. Zo zie je maar dat je met veel van deze volwassen (!) mensen niet normaal een discussie kan voeren. Het lijkt wel erger geworden de laatste tijd, ik denk dat het warme weer sommige mensen nogal parten speelt of zo. Althans dat hoop ik anders is er iets anders treurigs aan de hand.

1

Deze gebruiker is verwijderd

-1

Volgens mij is hij vrij duidelijk en is het, zeker gezien het niveau van veel andere reacties op deze website, vrij netjes verwoordt allemaal. In ieder geval niet opgefokt of met een bepaalde toon omdat het artikel over een bepaalde console gaat. Mensen zien Sony of Microsoft staan in een artikel en slaan meteen door in het rood. Vervelend ook dat een wat langere reactie iets te lastig voor je is om je aandacht erbij te houden. Ik zal er voortaan een soort samenvatting voor je onder zetten als ik het opmerk, misschien dat het dan makkeijker voor je wordt.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Microsoft: we willen meer gamers bereiken, we kijken daarom op case-by-case basis welke titels we cancellen voor de ps5

-2
test

Ja want Sony is heilig en alles wat ze doen is goed.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Mestranor Heb je concrete voorbeelden van Xbox fans die het hardst staan te schreeuwen om een PS exlcusive? Daarbij is het nogal een niet zo sterk argument om een raar argument van iemand te verdedigen door te zeggen dat andere mensen zo reageren. Het speeltuin-equivalent van: Ja maar hij begon! Volgens mij lezen we hier toch juist het meest het verwijt dat XBox geen exclusives heeft al jarenlang. En dat klopt wat mij betreft ook, maar of dat van PS fans komt is nogal lastig in te schatten. Weet jij van elke persoon die hier reageert of hij een PS of XBox fan is?

1

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ik mis je punt helemaal niet, die is namelijk niet zo ingewikkeld. Je hebt zelf alleen niet door dat jouw reactie behoorlijk hypocriet is. Je wil aangeven dat beide kanten het doen om het dan vervolgens zelf ook meteen te doen. Je weet dat het plakken van een label (XBox/PS) onzin is,maar gebruikt het vervolgens als argument om te zeggen dat XBox fans het hardst schreeuwen? Ok man.

-4

Deze gebruiker is verwijderd

2

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou