Hoogtepunten: Quantic Dream onthult Star Wars Eclipse

Hoogtepunten: Quantic Dream onthult Star Wars Eclipse

Heb je wat gemist of wil je nog even alles op een rijtje hebben? Wij hebben voor jouw gemak een overzicht gemaakt van alle hoogtepunten van deze week!

Coolblue opent inschrijvingen voor loting van PlayStation 5-aankoop

Coolblue heeft een nieuwe inschrijving geopend voor een aankomende loting waarbij mensen kans maken om een PlayStation 5 aan te schaffen.

Coolblue heeft 1800 exemplaren van de PlayStation 5-consoles beschikbaar. "Om iedereen een eerlijke kans te geven, kan je je voor de loting inschrijven. Uit alle inschrijvingen kiezen we willekeurig wie er een mag bestellen", zo schrijft de winkel.

Lees verder

Ps5

Dell Alienware AW2721D-monitor biedt perfectie met een prijskaartje

De hoge frequentie en een 1440p IPS-paneel met HDR 600-certificaat blijken in de praktijk een gouden combinatie voor iedereen die houdt van games, films en zelfs grafisch werk. Mogelijk is dit zelfs het beste gamescherm die we tot nu toe hebben getest. De enige echte kanttekening is de prijs, maar perfectie mag wat kosten.

Lees verder

 

Rockstar kondigt nieuw GTA Online-verhaal met Dr. Dré aan

Rockstar heeft The Contract, een nieuw GTA Online-verhaal, onthuld. Het verhaal gaat onder andere over Franklin Clinton en Dr. Dré.

In het verhaal volgen spelers de bekende oplichter Franklin Clinton. Jaren nadat hij de Union Depositoy overviel, richt hij een nieuw ‘Celebrity Solutions Agency’ op om oplossingen te zoeken voor problemen van de elite van Los Santos. Daarvoor heeft hij twee dingen nodig: een betrouwbare partner en een grote, belangrijke klant. Lamar helpt hem hierbij.

Lees verder

 

Halo Infinite is de evolutie van Combat Evolved

Het is niet makkelijk om misstappen uit het verleden weg te poetsen. Je moet toegeven dat je fout zat en een visie hebben om te zien hoe het beter moet. Dat is niet velen gegeven. Ook bij ontwikkelaar 343 Industries, dat met Halo 4 en met name Halo 5 steeds meer fans vervreemde, leek het er lang niet in te zitten. Maar het is ze toch echt gelukt. Halo is weer terug en begint met een schone lij.

De basis voor Halo Infinite’s succesformule is eenvoudig aan te wijzen: de game speelt watervlug. De gloednieuwe Grappleshot speelt daarbij een essentiële rol, zeker in de singleplayercampagne waar je het nieuwe gereedschap altijd tot je beschikking hebt. Het duurde niet lang voordat we deze toevoeging in onze harten sloten. 

Lees verder

Halo Infinite

Quantic Dream onthult Star Wars Eclipse

Heavy Rain-ontwikkelaar Quantic Dream heeft Star Wars Eclipse officieel onthuld.

De verhalende Star Wars-game speelt zich af ten tijde van de High Republic. In de game nemen spelers de rol aan van verschillende personages, waarbij keuzes invloed hebben op de toestand in de Outer Rim van het universum. Onder andere Yoda is kort zichtbaar in de trailer.

Lees verder

Fan maakt Kakariko Village uit Zelda na in Unreal Engine 5

YouTuber RwanLink heeft Kakariko Village uit The Legend of Zelda: Ocarina of Time nagemaakt in Unreal Engine 5.

De video, die sinds hij online is verschenen veel fans verwondert met diens grafische kwaliteiten, toont het knusse dorpje uit de Nintendo 64-game met moderne graphics.

Lees verder

Zelda

It Takes Two uitgeroepen tot game van het jaar bij The Game Awards

It Takes Two is dit jaar uitgeroepen tot game van het jaar bij The Game Awards.

Tijdens de meer dan drie uur durende show ging It Takes Two van Hazelight Studios er met de felbegeerde prijs vandoor. Andere games die in de prijzen vielen, waren onder andere Forza Horizon 5, Returnal, Deathloop, Metroid Dread, Kena: Bridge of Spirits en Final Fantasy 14 Online.

Lees verder

It Takes Two

Vijf nieuwe screenshots van S.T.A.L.K.E.R. 2 getoond

De screenshots werden door ontwikkelaar GSC Game World op het officiële Discord-kanaal gedeeld en zijn hieronder te bekijken.

S.T.A.L.K.E.R. 2 komt op 28 februari 2022 uit. Op lancering is de game console-exclusive voor Xbox Series X en S. De game komt dan ook op pc uit. Ook op Game Pass is het spel dan verkrijgbaar.

Lees verder

Stalker 2

Assassin's Creed Valhalla-update laat spelers game opnieuw downloaden

Er komt volgende week een nieuwe update voor Assassin's Creed Valhalla uit. Spelers moeten door de update de complete game opnieuw downloaden.

Ubisoft liet dit op het officiële forum van de uitgever weten. Update 1.4.1 vergt een download van de complete game omdat het spel wordt geherstructureerd voor "toekomstige content en updates". 

Lees verder

 

Uncharted: Legacy of Thieves Collection komt op 28 januari naar PS5

Uncharted: Legacy of Thieves Collection verschijnt op 28 januari 2022 op PlayStation 5 en ergens later dat jaar op pc.

Dat heeft Sony aangekondigd via PlayStation Blog. In het artikel wordt ook een nieuwe trailer getoond - die hieronder te bekijken is - alsmede diverse screenshots. In deze bundel, die eerder dit jaar al werd aangekondigd, zitten de PS4-games Uncharted 4: A Thief's End en Uncharted: The Lost Legacy.

Lees verder

Uncharted 4

De beste pc-games van 2021 volgens de bezoekers van Gamer.nl - Stem nu!

2021 is alweer bijna voorbij, dus wordt het weer tijd om de balans op te maken. Dit jaar kiezen de bezoekers van Gamer.nl wederom de beste pc-game van het jaar!

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door ROG. Lees hier wat dat betekent.

Aan de stemronde zit zoals gewoonlijk een aantal spelregels. Zo gaat het om games die dit jaar op pc zijn verschenen, exclusief remasters en ports. Titels als Ghost of Tsushima, die eerder voor PlayStation 4 verscheen, is dus uitgesloten van deelname. Ook uitbreidingen en collecties van meerdere games doen niet mee.

Lees verder

PC Games

PlayStation Network-topman ontslagen na intentie tot pedofilie 

Sony heeft George Cacioppo, de senior vicepresident van engineering voor PlayStation Network, ontslagen nadat hij dacht te hadden afgesproken met een vijftienjarige voor seks.

De 64-jarige Cacioppo zou via Grindr zogenaamd hebben afgesproken met een vijftienjarige om seks te hebben. Het bleek echter een valstrik te zijn om pedofielen op te sporen. De livestream werd uitgezonden op People v. Preds op YouTube. 

Lees verder

PlayStation Logo

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou