Hollow Knight Silksong-pagina verschenen in Xbox Store

Hollow Knight Silksong-pagina verschenen in Xbox Store

En dat is geen 1 aprilgrap

De pagina van Hollow Knight Silksong is verschenen in de Xbox Store.

De pagina verscheen gisteren - op 1 april - plotseling online. Dat wijst er mogelijk op dat er binnenkort meer informatie over de game wordt onthuld, al is dat alles behalve bevestigd. De pagina van de game verscheen eerder al online op Steam, Nintendo Switch en PlayStation-consoles.

De game werd jaren geleden aangekondigd - in eerste instantie als dlc voor Hollow Knight, maar daarna als vervolg - maar is sindsdien meermaals uitgesteld. Het laatste wat werd vernomen over een mogelijke releaseperiode, is dat de game een release in de eerste helft van 2023 niet meer ging redden. Pas geleden verzekerde Team Cherry wel dat de game nog steeds in ontwikkeling is.

In Silksong besturen spelers niet de Knight, maar Hornet, een door de computer bestuurd personage uit de eerste game. Hornet kan hoger springen en daar is het leveldesign dan ook omheen gebouwd. Het spel is aangekondigd voor pc, Nintendo Switch, PlayStation- en Xbox-consoles. De game komt op de dag van release ook direct uit op Xbox Game Pass.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Uhu, en scalebound for xbox series x krijgt morgen een shadowdrop. Ja doeiiii, haha! :D

[Reactie gewijzigd door Markus88 op 2 april 2024 - 13:55]

-1

Aanbevolen voor jou