Hasbro wil dat Transformers-games naar Game Pass komen

Hasbro wil dat Transformers-games naar Game Pass komen

Zodra de overname van Activision Blizzard door Microsoft rond is

Hasbro zou graag zien dat Activision Blizzard de Transformers-games terug laat komen via Xbox Game Pass.

Dat vertelt het team in gesprek met Transformers World. Vanwege licentieproblemen zijn de oorspronkelijk op Xbox 360 uitgekomen games niet meer verkrijgbaar. Daar ziet Hasbro na de overname van Activision Blizzard graag verandering in komen, al heeft dat wel wat voeten in de aarde. "Helaas weet Activision blijkbaar niet op welke hard drives de games staan. Wanneer een bedrijf een bedrijf overneemt dat dan weer een bedrijf overneemt, gaan er dingen verloren. Dat is heel frustrerend", laat Hasbro weten.

"We hopen nu dat wanneer de deal met Microsoft en Xbox doorgaat dat ze door alle archieven gaan spitten om alles te vinden, want het is een makkelijke toevoeging voor Game Pass. We willen die games weer online zodat mensen een kans hebben om ze te spelen."

Momenteel zijn Transformers: Devastation, Transformers: Fall of Cybertron, Transformers: Rise of the Dark Spark en Transformers: War for Cybertron nergens officieel verkrijgbaar. Sommigen zijn wel speelbaar op Xbox Series X en Xbox One, maar daar is dan wel een fysieke disc voor nodig.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Rise en war waren echt goeie transformers games, en hasbro denkt ook als men de games speelt koopt men misschien weer transformers.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 31 juli 2023 - 10:53]

1
test

Zou een goede actie zijn.

2

Aanbevolen voor jou