Halo Infinite krijgt vanaf vierde seizoen geen nieuwe tussenfilmpjes meer

Halo Infinite krijgt vanaf vierde seizoen geen nieuwe tussenfilmpjes meer

Het vierde seizoen begint vandaag

Vanaf het vierde seizoen van Halo Infinite worden er geen nieuwe tussenfilmpjes aan de game meer toegevoegd.

De vorige seizoenen van Halo Infinite voegden nieuwe filmpjes toe om het verhaal van dat seizoen te vertellen. Dat wordt vanaf het vierde seizoen niet meer gedaan, zo heeft community director Brian Jarrard gisteren gemeld op Twitter.

"We hebben dit jaar onze hoogste prioriteiten geherdefinieerd en onze middelen zijn intern verschoven. Daardoor hebben we moeten besluiten om seizoensgebonden narratieve tussenfilmpjes te laten vallen, zodat het team zich kan richten op het toevoegen van veelgevraagde features, content en verbeteringen voor Halo Infinite."

Hij vervolgt: "Deze compromissen zijn nooit gemakkelijk om te bepalen, en we waarderen jullie ondersteuning terwijl het team van Halo Infinite de best mogelijke ervaring probeert te maken."

Afgelopen week meldde ontwikkelaar 343 Industries nog dat de kwaliteit van content die voor Halo Infinite uitkomt omhoog moet. "Als ik naar het traject van Halo Infinite kijk, draait het om onze doelen voor consistentie, bevrediging en kwaliteit. Consistentie blijft onze focus. We zien daarin verbeteringen. Ook qua bevrediging - we blijven features en ervaringen leveren die spelers willen. Waar we merkbare verbeteringen willen doorvoeren is in de kwaliteit. Zowel technisch als experimenteel. Ik hoop dat we de komende releases en updates gaan zien dat de kwaliteit vergelijkbare sprongen maakt als dat we met consistentie en bevrediging hebben gezien."

Het vierde seizoen van Halo Infinite gaat vandaag van start. Hiermee wordt onder andere de Infection-modus toegevoegd. Infection werd in feite bedacht door Halo 2-spelers, die de modus via custom potjes creëerden. In Halo 3 maakte de modus op officiële wijze deel uit van de multiplayer. In de modus zijn sommige spelers geïnfecteerde zombies en moeten ze proberen andere spelers te besmetten.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een enorme t*ringzooi is die studio toch. Dat Microsoft die tent in hemelsnaam sluit of aan indie games laat werken ofzo. Het is echt faal na faal daar.

0

Aanbevolen voor jou