Gerucht: Pentiment en Hi-Fi Rush als eerste naar PlayStation en Switch

Gerucht: Pentiment en Hi-Fi Rush als eerste naar PlayStation en Switch

Sea of Thieves volgt

Hi-Fi Rush en Pentiment zouden de eerste twee Xbox-exclusieve games zijn die de overstap gaan wagen naar PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Dat schrijft Tom Warren van The Verge op basis van anonieme bronnen. Naast die twee games, zou ook Sea of Thieves later dit jaar gaan verschijnen op de concurrerende consoles. Over andere first-party titels zou op dit moment nog worden gesproken, waarbij dus nog niks is besloten.

De beslissing komt volgens Warren na tegenvallende groeicijfers voor abonnementsdienst Game Pass. De doelstelling is om in 2030 100 miljoen abonnees te hebben, maar de groei zou het afgelopen jaar minder hard zijn gegaan dan gehoopt. Officieel communiceert Xbox geen aantallen naar buiten toe.

Topman Phil Spencer zou Xbox-medewerkers al hebben verzekerd dat het bedrijf wel gewoon doorgaat met het maken van consoles. Donderdag 15 februari zal Xbox meer over hun toekomstvisie delen in een speciale aflevering van hun Official Xbox Podcast. Daarin is het leiderschapsteam van Xbox te gast: Phil Spencer, Matt Booty en Sarah Bond.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En hierom blijven mensen vooral van deze site weg. Het herkauwen van telkens dezelfde geruchten, zodat je uiteindelijk moet gaan zoeken naar het echte interessante nieuws. Maar het is hier geen luchthaven, dus ik bespaar jullie de rest van m'n commentaar als je tussen de lijnen kan lezen.

1
test

Ik vind dit niet zo erg, er zijn andere redenen waarom ik weg blijf. Bijvoorbeeld de technische mankementen en nieuwe layout die de site heeft sinds de vernieuwing. De eindeloze fanboy discussies zijn ook wel vermoeiend.

2

precies, ik zie ook niet wat het probleem is met dit soort artikelen.

0
test

Over technische mankementen gesproken: Ik krijg een wit scherm als ik wil inloggen in Safari (iOS).

0

Ik ben al tijden op zoek naar gate 23 hier, is het geen luchthaven...

[Reactie gewijzigd door op 13 februari 2024 - 10:40]

0
test

Pentinent zou ik meteen halen op de PS5. Die game ziet er zo gaaf uit.

0

Aanbevolen voor jou