Gerucht: Indiana Jones-spel van MachineGames komt dit jaar nog uit

Gerucht: Indiana Jones-spel van MachineGames komt dit jaar nog uit

Game wordt op 18 januari voor het eerst getoond

De Indiana Jones-game die door MachineGames wordt ontwikkeld zou dit jaar wel eens kunnen verschijnen.

Volgens Insider Gaming heeft de redactie dat vernomen van bronnen die dichtbij de ontwikkeling van het spel staan. Verdere informatie wordt niet gegeven.

Gisteren kondigde Microsoft een nieuwe Developer Direct aan die op 18 januari om 21:00 uur Nederlandse tijd wordt uitgezonden. Daar worden voor het eerst beelden van de Indiana Jones-game getoond.

De Indiana Jones-game werd in 2021 aangekondigd, maar is nog niet aan de buitenwereld getoond. Gedurende de presentatie kunnen kijkers meer dan tien minuten aan beelden en informatie rondom de game verwachten, waaronder info over het verhaal en de setting. Het spel verschijnt in ieder geval voor Xbox Series X en S en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Weet niet precies wat ik hier van moet vinden... Microsoft heeft natuurlijk nu wel de hand om dergelijke games zo lang mogelijk geheim te houden.Maar je wilt natuurlijk ook een gedegen hype creëren.

1

Ja ach hype. Je kan het eigenlijk nooit goed doen als bedrijf voor wat betreft hype/marketing. Teveel hype zorgt er weer voor dat mensen gaan steigeren bij een review met het argument 'te hoog cijfer vanwege de hype' (zonder de game ook maar een minuut gespeeld te hebben). Te weinig hype zorgt er weer voor dat een game te weinig opgemerkt wordt.

[Reactie gewijzigd door op 10 januari 2024 - 08:58]

1
test

Gezien het feit dat de games van de vorige dev direct ook hetzelfde jaar uitkwamen, ga ik er in dit geval ook van uit.

1
test

Welke gok je dat er eerder komt avowed of indiana jones

0

Ik denk (en hoop) zelf Avowed. Maar dat komt wellicht ook doordat ze nog zo weinig gezien hebben van Indiana Jones, niet dat we van Avowed zoveel gezien hebben. Wat dat betreft hebben we na 18 januari van beide games ongeveer net zoveel gezien en zal het qua release datum elkaar niet zover ontlopen.

1
test

Ik denk dat ara unthold ofzo als eerste komt, dan avowed dan hellblade 2 en dan eind dit jaar maybe begin volgend jaar dan indiana Jones plus hun 3rd party deals en natuurlijk cod golf war.

0
test

Maakt me op zich weinig uit, maar ik denk dat Avowed eerder komt.

0

Aanbevolen voor jou