Fysieke Xbox Series-versie Baldur's Gate 3 wordt op vier disks geleverd

Fysieke Xbox Series-versie Baldur's Gate 3 wordt op vier disks geleverd

Eerste exemplaren gaan waarschijnlijk wel pas in april de deur uit

De fysieke editie van Baldur's Gate 3 zal op Xbox Series X op vier disks geleverd worden.

Dat heeft Larians Michael Douse laten weten. "De fysieke Xbox-versie komt op vier disks, aangezien we 500 MB over de limiet voor drie disks gaan. De enige andere optie was content verwijderen, maar dat vonden we niet logisch, dus bij deze bevestigen we vier disks."

De fysieke editie van Baldur's Gate 3 kan sinds eind vorig jaar besteld worden via Larian voor Xbox Series X, PlayStation 5 en pc. De fysieke editie zou eind deze maand naar de eerste groep mensen die hebben besteld worden gestuurd, maar Douse meldt nu dat de Xbox-versie waarschijnlijk ergens in april wordt verstuurd, omdat het meer tijd kost om vier disks te leveren. De pc-versie is in ieder geval als eerste aan de beurt, aangezien dat om een code gaat.

De fysieke editie van Baldur's Gate 3 - die bekendstaat als de 'Deluxe Edition' - kost 79,99 euro, al betaalt men wel 20 euro aan verzendkosten. Het pakket bevat niet alleen de game, maar ook diverse fysieke en digitale extra's. Denk aan de soundtrack op drie cd's, stickers, patches, een poster en een kaart van de wereld. Onder de digitale content vallen de soundtrack, artbook en character sheets, alsmede diverse extra's voor in de game. Denk aan een skin voor de dobbelsteen en een pakket met items gebaseerd op de Divinity-games.

Baldur's Gate 3 kwam afgelopen augustus uit op pc en later in het jaar ook op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Bastiaan Vroegop gaf een 9,5 aan het spel: "Baldur's Gate 3 is de beste rpg in jaren. Het spel is niet voor iedereen gemaakt en bevat vooral voor niet-D&D'ers een steile leercurve. Maar wie bereid is er in te duiken, vindt een game die je meer keuzevrijheid biedt dan we ooit in genregenoten zagen."

0

Powered by

logo
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Poeh 4 stuks maar liefst! Correct me if i am wrong, in de series S gaat geen disk!

1
test

Haha oja, d'oh!

0
test

Misschien kijk ik er over heen, maar op hoeveel disks komt de ps5 versie dan?

0
test

Is nog niet bekend.

0

PS5 staat 100GB blu-rays toe. De series X is locked op 50GB blu-rays, ondanks dat de drive technisch gezien wel groter zou moeten kunnen lezen. Maar 100GB blu-rays zijn wel duurder om te maken, dus het zou best kunnen dat men ook voor ps5 alsnog kiest voor 50GB discs en het dus ook op 4 discs zou moeten. Maar Technisch gezien zou de ps5 versie dus zelfs op 2 discs kunnen.

[Reactie gewijzigd door Yennila op 6 maart 2024 - 13:35]

0

Aanbevolen voor jou