Fan denkt titel van Indiana Jones-game te hebben ontdekt

Fan denkt titel van Indiana Jones-game te hebben ontdekt

Een grote cirkel

Een fan denkt de titel van de aankomende Indiana Jones-game te hebben ontdekt.

X-gebruiker Kurakasis is diep in de domeinregistraties gedoken en heeft een aantal titels ontdekt die zijn vastgelegd door Lucasfilm. Op 9 januari zouden er meerdere webpagina's rond de naam 'The Great Circle' zijn vastgelegd door het bedrijf. Vooral het webdomein 'indianajonesandthegreatcirclegame.com' wijst erop dat het hier om de titel van de aankomende game zou kunnen gaan.

Kurakasis wijst er verder op dat twee jaar geleden in Europa al een handelsmerk voor de naam 'The Great Circle' is vastgelegd. Die is inderdaad in de database van de Europese Unie te vinden.

Vooralsnog is de officiële titel van de game niet bekend. Waarschijnlijk zal die aankomende donderdag worden onthuld tijdens de Developer Direct van Microsoft. Daar worden voor het eerst beelden van de Indiana Jones-game getoond.

De Indiana Jones-game werd in 2021 aangekondigd, maar is nog niet aan de buitenwereld getoond. Gedurende de presentatie kunnen kijkers meer dan tien minuten aan beelden en informatie rondom de game verwachten, waaronder info over het verhaal en de setting. Het spel verschijnt in ieder geval voor Xbox Series X en S en pc. Volgens geruchten zou het spel nog dit jaar uit moeten komen.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Beetje vreemde naam, ik hoop dat het verhaal beter is dan dat van de laatste films

[Reactie gewijzigd door op 11 januari 2024 - 14:36]

1
test

Zo die laaste film zo slecht, viel in slaap en werd bij het einde waker en dacht what the f. Is dit nou op eens. Ga geen spoilers plaatsen maar dacht echt hoe dan, maar ga niet op nieuw kijken vind hem echt slecht.

-1

Aanbevolen voor jou