Eerste in-engine gameplay Metal Gear Solid Delta: Snake Eater getoond

Eerste in-engine gameplay Metal Gear Solid Delta: Snake Eater getoond

MGS3-remake komt op onbekend moment uit op Xbox Series, PS5 en pc

Konami heeft tijdens de Xbox Partner Preview-livestream gisteravond de eerste in-engine gameplay van de Metal Gear Solid 3-remake getoond.

De trailer kan hieronder bekeken worden en toont het spel draaiende op Unreal Engine 5. Eerder gaf Konami al aan dat het om een remake zal gaan die trouw blijft aan het origineel, maar wel met de nodige verbeteringen qua gameplay en natuurlijk betere graphics.

De remake van Metal Gear Solid 3 werd eerder dit jaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc aangekondigd. Een releasedatum is nog niet bekend.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater speelt zich af in 1964, ver voor de andere hoofddelen in de Metal Gear-reeks. In het spel moeten spelers als een FOX-agent genaamd Naked Snake de Russische raketgeleerde Nikolai Stephanovich Sokolov zien te redden en een superwapen zien te saboteren. Waar in andere Metal Gear-games vooral stedelijke en industriële gebieden worden verkend, doen spelers in Snake Eater een jungle aan. Naast stealth, actie en verhalende elementen bevat het spel ook survivalelementen. Zo kan er op dieren gejaagd worden en moeten spelers hun wonden en breuken helen.

Konami heeft deze week ook 'Volume 1' van een collectie van de MGS-reeks uitgebracht. In deze eerste volume zitten remasters Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2 en Metal Gear Solid 3. Dit moet niet verward morden met Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, dat om een remake van MGS3 gaat.

Veel fans zijn enthousiast over de aangekondigde remake, maar houden ook hun hart vast voor het eindresultaat - waaronder Gamer.nl-redacteur Lars Cornelis.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb er zin in metal Gear vroeger 1 van me fav series in gaming.

0

Ziet er mooi uit, maar dat is meteen ook alles. Heeft geen sfeer en voelt meer als een UE5 fan mod of fan made MGS game.

0
test

Beetje haten om het haten, vind ik. Het ziet er fantastisch uit.

-1

Dat moet je ook zeker zelf allemaal vinden…

0

Eens! Voelt plastic en karakterloos. Jammer is dat.

0

Aanbevolen voor jou