Eerste grote update Forza Motorsport uitgebracht

Eerste grote update Forza Motorsport uitgebracht

Patch lost diverse bugs op en verbetert de prestaties van de game

Turn 10 Studios heeft de eerste grote patch voor het pas uitgekomen Forza Motorsport uitgebracht.

Ondanks de overwegend positieve recensies, hadden diverse gamers kort na release van de racegame kritiek op de grote hoeveelheid bugs en prestatieproblemen in de game. De patch die nu is uitgebracht moet veel van de problemen oplossen.

De game moet met de patch over de gehele strekking stabieler lopen en minder vaak crashen. Ook is de manier waarop spelers progressie boeken aangepast, waardoor onderdelen voor auto's sneller ontgrendeld worden. Verder zijn de graphics van bepaalde tracks verbeterd, moet de multiplayer stabieler lopen en zijn diverse bugs rondom aanwezige auto's opgelost. De complete patch notes zijn hier te vinden.

Sander Hölsgens beloonde game met een 8,5: "Forza Motorsport is een ode aan de autosport. Hier draait het nog om benzine, ronkende motoren, grindbakken en ouderwetse circuits. Het is de representatie van een cultuur zoals-ie ooit was: luid, theatraal, vrijmoedig en toch ook een tikkeltje masculien. Het leidt tot een intrigerende game: niet eerder was het zo tof en spannend om op Spa Francorchamps met een opgevoerde Toyota Celica of een fabrieksuitvoering van de Porsche 911 GT3 door de mist te racen. Het enige dat mist? Een goede en gevarieerde singleplayer." De game is verkrijgbaar op Xbox Series X en S, pc en Xbox Game Pass.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou