Diablo 4 is dit weekend tien uur gratis speelbaar op Xbox

Diablo 4 is dit weekend tien uur gratis speelbaar op Xbox

Probeer de hitgame van Blizzard uit

Diablo 4 kan dit gehele weekend gratis op Xbox-consoles worden gespeeld. Er is wel een speellimiet van tien uur.

Dat heeft Microsoft aangekondigd. De gratis speelperiode van tien uur maakt onderdeel uit van de Free Play Days en geldt voor alle Xbox-eigenaren. Een abonnement op Game Pass Core of Game Pass Ultimate is niet vereist. De gratis periode loopt in de nacht van aanstaande zondag op maandag af.

Dit weekend kunnen er ook diverse andere games gratis uitgetest worden via Xbox, maar daar is wel een Game Pass Core- of Game Pass Ultimate-abonnement voor nodig. Onder de games die gratis gespeeld kunnen worden vallen NBA 2K24 (de Xbox One-versie), Lawn Mowing Simulator en Hokko Life.

Deze week is het tweede seizoen van Diablo 4 begonnen. In Season of Blood vechten spelers samen met de computergestuurde Eris, een ervaren vampierjager die wordt ingesproken door Eternals-actrice Gemma Chan. Spelers kunnen vijf endgame-bazen verwachten, maar ook vampierkrachten vrijspelen tijdens het klaren van nieuwe missies.

Erik Nusselder gaf een 9 aan het spel: "Diablo 4 verbetert op veel vlakken, maakt jouw keuzes weer belangrijk en geeft je personages die je helemaal eigen kunt maken. Dit is een uitstekende basis waar Diablo-fans weer jaren zoet mee zijn."

View post on X
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ga season 2 toch maar eens proberen

0
test

Zag dat de xp in ieder geval heel veel sneller gaat. Er was iemand op YT die ik volg die solo hardcore speelt en het kostte hem 20 uur om naar 100 te levelen. Volgens hem was dat bij launch minstenss 80 uur.

0

Ja ik vond het ook veel te traag gaan, ben benieuwd. Vanavond maar weer eens aanslingeren.

0
test

Vanmorgen toch maar een nieuwe kans gegeven. Las en hoorde dat er toch wel veel dingen verbeterd zijm. Ben benieuwd.

0

Aanbevolen voor jou