Destiny 2-cheatverkoper moet 6,7 miljoen dollar aan Bungie betalen

Destiny 2-cheatverkoper moet 6,7 miljoen dollar aan Bungie betalen

Het gaat om de zoveelste rechtszaak die de ontwikkelaar wint

Bungie heeft wederom een rechtszaak tegen een Destiny 2-cheatverkoper gewonnen.

Ditmaal moet Lavicheats 6,7 miljoen dollar - omgerekend bijna 6,11 miljoen euro - aan schadevergoeding betalen. De cheats waren meer dan 1.700 keer gedownload en het zou Bungie 2 miljoen dollar hebben gekost om de cheatmaker tegen te gaan.

Bungie wint de laatste tijd meerdere rechtszaken tegen cheatverkopers. Vorige maand nog bleek dat de Romeense verkoper  Mihai Claudiu-Florentin, die via VeteranCheats zaken deed, meer dan 12 miljoen dollar aan Bungie moet overmaken. Verder werden rechtszaken tegen Elite Boss Tech en AimJunkies gewonnen.

Bungie gaf vorige maand aan harder te zullen optreden tegen Destiny 2-cheaters, bijvoorbeeld door spelers die randapparatuur gebruiken tegen te gaan. Die apparaten gebruiken scripts om de game-client voor de gek te houden en op die manier bijvoorbeeld meer hulp bij het richten te verkrijgen. 

Vorige week bleek dat Bungie de prijs van een seizoenspas voor Destiny 2 verhoogt. Op 23 mei begint het eenentwintigste seizoen van Destiny 2, genaamd Season of the Deep.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Alsof die dat ooit kan terug betalen

0

@Bigds9fan inderdaad ze moet zeker gestraft worden, en dat mag zeker in vorm van een geld bedrag. Maar moet wel een bedrag zijn ze effe van schrikken, maar hoeven er ook geen 300 jaar over te doen om af te betalen. Als ze daar 5 jaar mee bezig zijn is lang zat.

0

Aanbevolen voor jou