Demo van Wizard with a Gun is nu beschikbaar

Demo van Wizard with a Gun is nu beschikbaar

Nieuwe co-op-actie van Devolver Digital!

Een demo van Wizard with a Gun, een aankomende survivalgame uitgegeven door Devolver Digital, is nu beschikbaar op Steam.

De demo werd middels een trailer onthuld tijdens de Devolver Digital-presentatie die vannacht werd uitgezonden. De demo is nu te downloaden via Steam. In tegenstelling tot de volledige release is de demo alleen in de singleplayermodus te doorlopen.

De demo bevat een stukje van het eerste gebied van Wizard with a Gun. Spelers arriveren in een ‘gebroken wereld die langzaamaan wordt binnengedrongen door chaos.’ De kersverse tovenaar moet de eerste grondstoffen verzamelen, er moet een eerste thuishaven gebouwd worden, net als hulpmiddelen om de chaotische vijanden tegen te houden. Voortgang maken is mogelijk totdat de eerste baas is verslagen. Daarna is het eerste stukje spelwereld ongelimiteerd verkenbaar.

Watch on YouTube

Wizard with a Gun is een sandbox survivalgame waarin spelers alleen of met vrienden kunnen verkennen, craften, bouwen en vechten. In de verschillende werelden van Wizard with a Gun bouw je je thuishaven in de vorm van een toren, die je kunt uitbreiden en voorzien van hulpmiddelen om vijanden te verslaan.

Wizard with a Gun verschijnt dit jaar voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou