Cutscene uit Like a Dragon: Infinite Wealth getoond

Cutscene uit Like a Dragon: Infinite Wealth getoond

Of Yakuza 8

Uitgever Sega en ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio hebben een nieuwe video gedeeld over het aankomende Like a Dragon: Infinite Wealth.

De nieuwe game in de Like a Dragon-serie, die voorheen bekendstond als Yakuza, werd afgelopen zondag tijdens de Xbox Games Showcase getoond. Afgelopen nacht onthulde de ontwikkelaar meer over de game tijdens de eigen RGG Summit.

Waar Yakuza's 1 t/m 6 draaiden om hoofdpersoon Kazuma Kiryu, werd in deel 7 Like A Dragon het nieuwe hoofdpersonage Ichiban Kasuga geïntroduceerd. In het achtste deel zullen de twee samen figureren.

In de nieuwe video is een gesprek tussen de twee hoofdpersonen te zien, waarbij ze elkaar van advies voorzien. De game komt begin volgend jaar uit voor PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X|S en pc.

Watch on YouTube

Tijdens de Summit werd ook nieuwe gameplay getoond van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name. Dit is een spin-off van de serie, waarin we zien wat Kazuma Kiryu heeft beleefd tussen deel 6 en 7.

Waar de hoofdserie inmiddels is overgeschakeld naar turn-based gevechten, zien we in Gaiden nog de flitsende knokpartijen van weleer. De game komt op 9 november uit voor PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X|S en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

oke, als je de scene niks vindt, is deze taal ook simpelweg onnodig in mijn ogen

1
test

Duurde ff voordat het kwartje viel. Maar hij is weer lekker scherp Kunst :p

1

we doen ons best ;) haha

0

Aanbevolen voor jou