Current-gen upgrade Fallout 4 uitgesteld naar volgend jaar

Current-gen upgrade Fallout 4 uitgesteld naar volgend jaar

Upgrade voegt onder andere performance modus toe

De beloofde current-gen upgrade voor Fallout 4 komt pas ergens in 2024 uit.

Dat heeft Bethesda aangekondigd. De upgrade stond eerst nog gepland voor release in dit jaar. "Bedankt voor jullie geduld terwijl we aan de upgrade voor Fallout 4 werken. We weten dat jullie er naar uitkijken - wij ook! Maar we hebben nog iets meer tijd nodig en kijken uit naar een terugkeer naar de Commonwealth in 2024."

De upgrade werd vorig jaar in verband met het vijfentwintigjarig bestaan van de franchise aangekondigd. Het gaat om een gratis upgrade voor huidige eigenaren van het spel en komt beschikbaar via pc, Xbox Series en PlayStation 5.

De upgrade zal opties voor een performance modus toevoegen, hogere framerates en ondersteuning voor een 4K-resolutie. Ook moeten diverse bugs weggewerkt worden en bevat het meer content voor de Creation Club.

Fallout 4 kwam oorspronkelijk in 2015 uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. In het singleplayerspel verkennen spelers een post-apocalyptische versie van Boston en omgeving, ook wel bekend als 'The Commonwealth'. Ondanks kritiek rondom de graphics en technische problemen die de game rond release plaagden, waren critici en spelers ook te spreken over de vrijheid, spelwereld en diepgang van het spel.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer, maar nog genoeg andere games te spelen in de tussentijd. Ik hoop dat ze dan ook een current-gen upgrade voor Fallout 76 uitbrengen omdat dat de multiplayer versie is geworden van Fallout 4

0

Die loopt, in ieder geval op ps5 al op 60 fps. Dat is voor mij het belangrijkste. In t begin was dat nog 30, en dat vind ik toch echt niet meer te doen.

1
test

Ja klopt. Ook op de Xbox. Dit hadden ze ook nergens aangekondigd maar gewoon doorgevoerd. Daarom hoop ik dat ze ook voor Fo76 een cur-gen upgrade maken die ze niet hebben aangekondigd

0

Ik vond Fallout 4 eerlijk gezegd wat tegenvallen en zal hem dus zeker niet opnieuw doorlopen.

-1
test

Heb er zelf best wat uurtjes ingestoken en me er goed mee vermaakt. Meer dan Starfield volgens mij haha.

0

Aanbevolen voor jou