Narrative lead van nieuwe Fable verlaat Playground Games

Narrative lead van nieuwe Fable verlaat Playground Games

De tijd is volgens haar rijp

Anna Megill, de voormalige narrative lead van de nieuwe Fable, gaat weg bij ontwikkelaar Playground Games.

Dat heeft ze aangekondigd. Voordat ze aan Fable begon te werken, ontwikkelde ze Control en het aankomende Avatar: Frontiers of Pandora - maar nu laat ze weten dat "de tijd rijp is voor nieuwe uitdagingen." In augustus vertrekt ze dan ook.

Megill laat weten dat meehelpen met Fable een droom was die uitkwam. Ze verzekert echter dat de ontwikkeling van de game in goede handen is. In een vervolgtweet benadrukt ze dat mensen die claimen dat haar vertrek een teken aan de wand is het bij het verkeerde eind hebben, en dat het het juiste moment binnen de ontwikkeling van het spel was om te vertrekken.

De nieuwe Fable werd in 2020 aangekondigd. Zoals gezegd is Playground Games - de studio achter de Forza Horizon-spellen - verantwoordelijk voor het spel. Tijdens de Xbox Games Showcase in juni werd de eerste volledige trailer van het spel getoond. Bekijk die hier.

View post on X
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

*Narrative lead ;)

[Reactie gewijzigd door COSMIC_TSAR op 17 juli 2023 - 06:36]

0
test

Weet je wat? Je hebt gelijk!

0

Dit klinkt voor mij niet meteen als een probleem. Waarschijnlijk is de game al dusdanig vergevorderd dat haar werk er op zit. Dus tijd voor wat nieuws en een jobhopper is ze blijkbaar toch.

0

Aanbevolen voor jou