Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition officieel aangekondigd

Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition officieel aangekondigd

Slecht bewaard geheim

Ubisoft heeft Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition officieel aangekondigd. De game verschijnt in 2024.

De aankondiging volgt nadat de game al was gespot in de Xbox Store en al kortstondig per abuis op Ubisoft+ verscheen. "Nou, het lijkt erop dat de kat uit de zak is", schrijft het gekscherend op X. "Gefeliciteerd met het twintigjarig jubileum van Beyond Good and Evil. Hoewel we niet kunnen wachten om jullie meer te laten zien van deze speciale editie, volgt er begin 2024 meer nieuws."

Doordat de game ook al per ongeluk in de Xbox Store verscheen, liggen er al meer details over de game op straat. Zo draait de game in een 4k-resolutie in zestig frames per seconde, deelt de Nederlandse X-gebruiker MauroNL. Verder spreekt Ubisoft van verbeterde graphics, besturing en audio en gloednieuwe autosave- en cross-save-functionaliteit.

De ontwikkelaar verzekert op X dat een vroege versie van de game die per ongeluk op Ubisoft+ verscheen, niet te vergelijken is met het eindproduct. "We bieden onze excuses aan voor de verwarring en willen onze community ervan verzekeren dat deze versie niet indicatief is voor de uiteindelijke game."

Overigens lekte het bestaan van de nieuwe versie eerder ook al uit. Het Amerikaanse Entertainment Software Ratings Board (ESRB) deelde eerder al een beoordeling uit aan het spel. Daaruit bleek ook dat het spel moet uitkomen op PlayStation 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc.

In 2003 - oftewel twintig jaar geleden - kwam Beyond Good and Evil uit. De game werd ontwikkeld onder leiding van Rayman-bedenker Michel Ancel. Het spel speelt zich in de verre toekomst op de planeet Hillys af, waar fotograaf Jade vermengd raakt in een machtsstrijd tussen de dictatoriale overheid, verzetsstrijders en de buitenaardse DomZ.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd! Blijft een heerlijk spel. Vorig jaar nog samen met mijn dochter gespeeld. Meeslepend en spannend avontuur.

0

volgende week: Beyond good and Evil uitgesteld

0

Aanbevolen voor jou