Alan Wake-ontwikkelaar Remedy onthult nieuw logo

Alan Wake-ontwikkelaar Remedy onthult nieuw logo

Alan Wake 2 moet nog altijd dit jaar uitkomen

Het nieuwe logo van Remedy Entertainment is onthuld.

Het is voor het eerst in meer dan twintig jaar dat de studio achter games als Alan Wake en Control diens logo heeft vernieuwd. "Het creëren van een nieuw logo en een verfrissende visuele identiteit was een emotionele reis, net zoals alles wat met kunst te maken heeft", zo meldt het bedrijf.

"Als een gamestudio zijn we een heel eind gekomen sinds we in 1995 zijn begonnen. Remedy verandert constant. De kogel in de letter 'R' in ons oude logo stond voor Max Payne, maar Remedy is nu veel groter dan één game; we hebben een complete portfolio aan games, nieuw en oud."

"We willen memorabele werelden, verhalen en personages creëren die jullie via onze games kunnen ervaren. We wilden dat ons nieuwe logo reflecteert hoe we constant veranderen en hoe we spannende games met de beste mensen blijven maken. Maar het is nog altijd één Remedy waarin moedige creativiteit gedijt. We hopen dat jullie het nieuwe uiterlijk waarderen."

Het bedrijf herbevestigt dat fans later dit jaar de release van Alan Wake 2 kunnen verwachten. Een precieze releasedatum is er nog niet. De game werd eind 2021 aangekondigd en komt uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en Epic Games Store. 

De eerste Alan Wake verscheen in 2010 en draait om de titulaire schrijver die in het dorpje Bright Falls op zoek gaat naar zijn verdwenen vrouw. Ondertussen lijkt hij langzaam zijn verstand te verliezen. In de game moeten spelers hun zaklamp op in duisternis gehulde vijanden schijnen om ze vervolgens neer te kunnen schieten. 

Remedy

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou