Activision is oude Transformers-games toch niet kwijtgeraakt

Activision is oude Transformers-games toch niet kwijtgeraakt

Hasbro biedt verontschuldigingen aan voor eerdere claim

Activision Blizzard is de harde schijven waarop de Transformers-games die op Xbox 360 zijn uitgekomen toch niet kwijtgeraakt.

In een interview vertelde Transformers-eigenaar Hasbro dat ze graag de oude Transformers-games op Xbox Game Pass zien komen. Het gaat onder andere om Transformers: Devastation, Transformers: Fall of Cybertron, Transformers: Rise of the Dark Spark en Transformers: War for Cybertron, games die op dit moment nergens officieel verkrijgbaar zijn.

Dit in verband met het feit dat ze door Activision Blizzard zijn gemaakt en dat bedrijf waarschijnlijk overgenomen wordt door Microsoft. Er was volgens Hasbro echter één probleem: Activision is de harde schijven waarop de games stonden kwijtgeraakt.

"We hopen nu dat wanneer de deal met Microsoft en Xbox doorgaat dat ze door alle archieven gaan spitten om alles te vinden, want het is een makkelijke toevoeging voor Game Pass", zo werd tijdens het interview verteld. "We willen die games weer online zodat mensen een kans hebben om ze te spelen."

Inmiddels blijkt het bovenstaande echter niet te kloppen: Activision is de games helemaal niet kwijtgeraakt. Hasbro laat aan VGC weten dat het om een fout van hen ging. "We verontschuldigen ons aan Activision en het spijt ons dat we verwarring hebben gecreëerd. Het zijn geweldige partners en we hopen in de toekomst weer samen te kunnen werken." Dat stemt in ieder geval hoopvol voor de eventuele toevoeging van deze Transformers-games aan Game Pass als de overname van Activision Blizzard doorgaat.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nu dat me oudste zoon veel games speelt is het misschien tijd om hem aan fall en war for cybertron voor te stellen als ze weer beschikbaar zijn via gamepass of xbox store.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 2 augustus 2023 - 12:41]

1
test

Fall wattes? 😂

0
test

Fall en war moest het zijn maar auto correct had er wat anders van gemaakt.

0
test

Hahah! 😂

0

Aanbevolen voor jou