Twintig miljoen exemplaren van Elden Ring verscheept

Twintig miljoen exemplaren van Elden Ring verscheept

Er zijn wereldwijd in totaal meer dan twintig miljoen exemplaren van Elden Ring verscheept.

Dat hebben uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar FromSoftware aangekondigd. Onder de verscheepte exemplaren vallen ook digitaal verkochte exemplaren. Op 30 juni vorig jaar waren er nog 16,6 miljoen exemplaren van de game verscheept, wat betekent dat er sindsdien 3,4 miljoen exemplaren zijn bijgekomen.

Elden Ring kwam afgelopen februari uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Het spel is ontwikkeld door FromSoftware, de studio achter soulslikes zoals Dark Souls en Bloodborne.

Gamer.nl-redacteur Marcel Vroegrijk gaf een 9,5 aan de game: "Elden Ring leent een heleboel van Dark Souls en een beetje van Bloodborne en Sekiro. Met de blauwdrukken van die games in handen is FromSoftware gaan bouwen en bouwen. Het resultaat is een gigantisch goede openwereldgame die zowel qua schaal als detail een onvergetelijke indruk achterlaat, maar daardoor ook afschrikt."

Er gaan al geruime tijd geruchten over uitgebreide downloadbare content voor de game, al is nog niets officieel aangekondigd. Een dataminer vond onlangs naar eigen zeggen bewijs voor "gigantische dlc".

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou