The Last Chapter voor Assassin's Creed Valhalla nu al beschikbaar

The Last Chapter voor Assassin's Creed Valhalla nu al beschikbaar

Ubisoft heeft The Last Chapter voor Assassin's Creed Valhalla een krappe week eerder dan gepland uitgebracht.

Het was al bekend dat er nog één laatste contentupdate voor de openwereldgame uit zou komen, alleen die gratis update stond eigenlijk voor een release op 6 december gepland. The Last Chapter is echter nu al verkrijgbaar voor alle versies van de game.

Deze laatste update sluit de saga rondom Eivor af. Mensen nemen afscheid van diverse personages en bezoeken wederom Noord-Amerika. Ook kan Eivor zijn of haar hoofdkap ophouden na de update, zelfs wanneer de mantel niet gedragen wordt. Verder zijn er wat nieuwe items te vinden in de winkeltjes in de spelwereld.

De update bevat daarnaast een verrassende connectie met het volgend jaar uit te komen Assassin's Creed Mirage, waarin Basim de hoofdrol speelt. Verhaaltechnisch en via een missie worden Valhalla en het aankomende Mirage nu met elkaar gelinkt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Voor mij hoeft de dlc geen brug te slaan met een toekomstige nieuwe game. Ik hoop op een frissere wind door de franchise. Ik vond deze AC geen topgame en ik kom er gewoon niet doorheen. Het duurt simpelweg te lang en het wordt (los van de mooie spelwereld) te herhalend voor mij.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Oke dank voor de info, maar wat ik al zei, voor mij hoeft het niet steeds gelinkt te zijn met elkaar, maar ieder zijn voorkeur! Ik hoop op een wat kortere game met meer vernieuwing.

0
test

@coola Mirage lijkt ook terug te gaan naar de roots hopelijk snel een release datum.

0

Aanbevolen voor jou