Tales of Arise is een miljoen keer verscheept

Tales of Arise is een miljoen keer verscheept

Tales of Arise is wereldwijd een miljoen keer verscheept, zo heeft Bandai Namco aangekondigd.

Onder dat aantal vallen alle verscheepte exemplaren, alsmede alle digitaal verkochte exemplaren. Tales of Arise verscheen afgelopen vrijdag op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Steam. Bandai Namco kondigde ook aan dat de complete Tales of-serie inmiddels 25 miljoen keer is verscheept. 

Tales of Arise speelt zich af in een zonnestelsel waarin twee buurtplaneten genaamd Dahna en Rena zijn. De inwoners van Dahna zien Rena duidelijk in de lucht. Er bestaan dan ook legendes over Rena en diens bevolking, maar deze legendes verbloemen een duistere waarheid. De mensen van Rena heersen namelijk over Dahna en stelen de vele bronmaterialen van de planeet.

Gamer.nl gaf een 8 aan de game: "Tales of Arise heeft een chaotisch maar onderhoudend en strategisch gevechtssysteem, een weelderige en prachtig vormgegeven wereld om te verkennen en personages waarin je jezelf kunt herkennen. De rode lijn van het verhaal – de underdog die de tirannie ten val brengt – is een mooie motivatie. Grotere vernieuwingen blijven uit, maar dat neemt niet weg dat deze Japanse actie-rpg een feest is voor iedereen met interesse in de reeks en ’het genre in het algemeen."

Tales of Arise fight

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou