Survivalgame Grounded voorzien van grote update

Survivalgame Grounded voorzien van grote update

Inclusief wespen

Een grote update voor Grounded voegt onder meer wespen toe aan de survivalgame.

De update heet Super Duper Game Update 1.2 en voegt onder andere meer dan honderd nieuwe items en gebouwen toe aan de game. Ook voegt ontwikkelaar Obsidian Entertainment wespen toe aan de spelwereld. Die fungeren als vijanden die spelers kunnen bevechten. Tot slot voegt de update ook enkele quality of life-verbeteringen door.

Spelers kunnen ook gebruik maken van de Super Duper-machine. Daarmee kunnen ze items van een hoger niveau dupliceren. Bouwen moet ook makkelijker worden met de Handy Gnat die een handje helpt. Ook krijgen spelers de mogelijkheid om meerdere objecten in een keer te plaatsen.

De update maakt Grounded ook officieel Steam Deck Verified. Dat wil zeggen dat de game vlekkeloos draait op de handheld van Valve.

Grounded kwam op 27 september 2022 volledig uit. In de game zijn spelers een minuscule versie van een mens en lopen door een uitvergrote versie van een tuin. Ook wordt er door duistere grotten gelopen. Gigantische mieren en ander ongedierte vallen de speler aan. Spelers kunnen complete gebouwen bouwen en materialen verzamelen.

Grounded is beschikbaar op Xbox Series X en S, Xbox One en pc. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou