Rockstar kondigt nieuw GTA Online-verhaal met Dr. Dré aan

Rockstar kondigt nieuw GTA Online-verhaal met Dr. Dré aan

Rockstar heeft The Contract, een nieuw GTA Online-verhaal, onthuld. Het verhaal gaat onder andere over Franklin Clinton en Dr. Dré.

In het verhaal volgen spelers de bekende oplichter Franklin Clinton. Jaren nadat hij de Union Depositoy overviel, richt hij een nieuw ‘Celebrity Solutions Agency’ op om oplossingen te zoeken voor problemen van de elite van Los Santos. Daarvoor heeft hij twee dingen nodig: een betrouwbare partner en een grote, belangrijke klant. Lamar helpt hem hierbij.

Ondertussen heeft DJ Pooh contact opgenomen met Franklink over een potentiële klant: niemand minder dan Dr. Dré. De telefoon van de artiest is in verkeerde handen gekomen en Franklin moet hem helpen om de kostbare tracks weer terug te krijgen.

The Contract wordt op 15 december toegevoegd aan GTA Online. Later volgen meer nieuwsupdates, inclusief informatie over een nieuw radiostation en updates voor huidige radiostations, met onder andere nieuwe en onuitgebrachte muziek van Dr. Dré. 

GTA Online is te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en pc. In 2022 komt de game ook naar de PlayStation 5 en de Xbox Series X en S. 

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb nog nooit zo een magere koe gezien als GTA 5. Compleet uitgemolken en ondertussen helemaal klaar mee. Ik moet wel zeggen dat Dr. Dre aan het verhaal toevoegen een goede marketing stunt is om die koe een beetje extra melk te laten geven. Het is jammer dat Rockstar Games zo onwijs gedaald is.

0
test

@JustSafety Een nieuwe portie verhalende content is altijd goed, toch?

0

@JariKlapwijk Kunnen we dit als singleplayer spelen dan?

0
test

@JariKlapwijk Meh...

0
test

"The Chronic" is een hiphop-klassieker die ik al meer dan 25 jaar zo nu en dan opzet, maar ik hoef die vent niet in m'n games tegen te komen tbh. Nu ben ik al lang gestopt met GTA Online, dus dat scheelt, lol

0

Aanbevolen voor jou