Prequel Road 96: Mile 0 aangekondigd

Prequel Road 96: Mile 0 aangekondigd

Er is een prequel op de verhalende adventuregame Road 96 in de maak, genaamd Road 96: Mile 0.

Dat heeft ontwikkelaar Digixart gisteren onthuld. De game speelt zich voor de gebeurtenissen uit de eerste game af, waarbij spelers White Sands kunnen verkennen, Petria's enige luxueuze gemeenschap. Spelers besturen tieners Zoe en Kaito, die beiden uit verschillende leefmilieus komen.

Uniek aan de prequel ten opzichte van het origineel is dat er muzikale segmenten in Mile 0 zitten, waarbij spelers in de hoofden van Zoe en Kaito kruipen. De game verschijnt op 4 april op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Road 96 verscheen in 2021 al op pc en Switch en een jaar later ook op Xbox en PlayStation. De game volgt het verhaal van een vluchteling die zichzelf probeert te bevrijden van een dictatuur door naar een vrij land te vluchten. 

Gamer.nl beloonde het origineel met een 7: "Road 96 vertelt een politiek verhaal aan de hand van korte maar intense avonturen met fascinerende personages. Jouw keuzes vormen het verhaal en die ambitieuze opzet werkt verrassend goed."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou