PlayStation Plus Essential-games nu te downloaden

PlayStation Plus Essential-games nu te downloaden

PlayStation Plus Essential-abonnees kunnen vanaf nu de games van december claimen.

Het gaat om Mass Effect: Legendary Edition (PS4), Biomutant (PS5/PS4) en Divine Knockout (PS5/PS4). Alle PlayStation Plus-leden kunnen deze games van vandaag tot 2 januari claimen.

Divine Knockout is een vechtspel Red Beard Games. Spelers duiken in de huid van een god en kunnen in drie verschillende dimensies tegen elkaar vechten. Het spel is sinds vandaag uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc en is dus meteen kosteloos te claimen via PlayStation Plus Essential.

Mass Effect Legendary Edition kreeg van Gamer.nl een 8: “De Legendary Edition van Mass Effect zet met veel liefde drie van de beste games ooit weer volop in de schijnwerpers. Dat is eigenlijk al genoeg reden om dit pakket aan te raden, maar toch voelt het alsof Bioware kansen laat liggen om echt groots uit te pakken.”

Biomutant kreeg van Gamer.nl een 6: “Biomutant is grillig in opzet. Het missie-ontwerp is te traditioneel en de game leunt op een warrig verhaal met slechte dialoog en nietszeggende personages, terwijl de actie en sommige rpg-systemen juist beter zijn dan die van genregenoten”

PlayStation Plus

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi, ik wil Mass Effect 2 nog wel een keer uitspelen. En misschien daarna deel 3, die heb ik toen op de X360 niet uitgespeeld.

0
test

@DarkSlide.nl Zelfde hier, deel 3 ook nooit uitgespeeld. Deel 1 heeft bij mij wel een speciaal plekje. Voelde voor mij toen uniek aan in zijn soort en ik vond de grahics, setting en geluid erg goed.

0
test

Heb zelf niks met Mass Effect, deel 3 geprobeerd maar was niks voor mij. Biomutant heeft wat slechte recensies maar ga ik wel proberen, lijkt me toch wel leuk. Zit sowieso btje in het bekende zwarte gat na Ragnarok. Divine Knockout lijkt me ook niet echt iets. Hopen op een paar leuke games rond de 15de met de extra tier dan maar. :-)

0

@Superptje Als je God of war nu al uit heb moet je dan niet iets minder gamen, ik ben pas op de 10 uur van de 18 uur verhaallijn ofzo. Dan nog eens alle werelde door wandelen opnieuw om alles te vinden, daar ben ik dit jaar nog wel mee zoet.

0
test

@Rijstekorrel Zijn er genoeg die hem al uit hebben hoor. Maar jij hebt gelukkig nog wat voor de boeg, veel plezier!

0

Aanbevolen voor jou