Nieuwe Armored Core 6-trailer verschijnt mogelijk aanstaande vrijdag

Nieuwe Armored Core 6-trailer verschijnt mogelijk aanstaande vrijdag

Aldus een Chinese insider die eerder ook al correcte informatie uitlekte

Aanstaande vrijdag wordt er mogelijk een nieuwe trailer van FromSoftware's Armored Core 6: Fires of Rubicon gepubliceerd.

Een Chinese insider op het a9vg-forum laat dat weten. De insider in kwestie heeft eerder al op voorhand correcte informatie gelekt. Zo liet hij voor de officiële aankondiging al weten dat God of War Ragnarök een New Game Plus-modus zou krijgen.

Officieel is nog niet bekend dat er vrijdag een nieuwe trailer van de game verschijnt, maar het lijkt waarschijnlijk dat binnenkort de marketing voor de game op gang komt. Een week geleden lekte er artwork uit van de game via de Microsoft Store.

Armored Core 6: Fires of Rubicon werd afgelopen najaar aangekondigd en moet dynamische, snelle mech-actie bieden. Spelers besturen hun eigen mech door driedimensionale omgevingen, waarbij allerlei missies worden aangenomen en vijanden moeten worden verslagen. Het zesde deel in de mechreeks is de eerste nieuwe game in de franchise in een decennium - Armored Core 5 kwam in 2012 uit.

Het spel komt uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Een releasedatum is nog niet bekend, maar er gaan geruchten dat het spel ergens in september of oktober moet verschijnen.

Armored Core 6: Fires of Rubicon

Armored Core 6: Fires of Rubicon kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kom dan gewoon vrijdag met de trailer en niet nu al met "mogelijk".

0
test

@Magister alleen de titel gelezen?

0

Aanbevolen voor jou