Minecraft krijgt mogelijk nieuwe oceaanupdate

Minecraft krijgt mogelijk nieuwe oceaanupdate

Het is goed mogelijk dat Minecraft in de toekomst een nieuwe oceaanupdate krijgt.

Daar hint het officiële Twitter-account van de game naar. De hint bevat een afbeelding van een Minecraft-poppetje aan het water met daarbij de volgende tekst: "Er valt binnenkort meer te ontdekken." Waar de tweet precies op doelt, is niet duidelijk. De tease is hieronder te bekijken.

De eerstvolgende Minecraft-update heet Trails and Tails en voegt onder meer het nieuwe cherry blossom biome toe. Ook kunnen spelers aan de slag met het nieuwe archeologiesysteem. Daarin is het mogelijk om eeuwenoude ruïnes te ontdekken en diens artefacten te verzamelen.

De archeologiefunctie werd aangekondigd tijdens Minecraft Live in oktober 2020 en moest de daaropvolgende zomer verschijnen als onderdeel van de Caves & Cliffs-update. Richting de release van de update werd de content in tweeën gehakt. De gevolgen van COVID-19 zorgden ervoor dat het team meer tijd nodig had voor onder meer de archeologie-functie.

De functies van Trails and Tails zijn al te testen in de Minecraft Bedrock bèta. De update komt later dit jaar naar alle platformen waarop Minecraft beschikbaar is. Er is nog geen exacte releasedatum onthuld. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zou fijn zijn als deze game naar een normale store kwam, zoals Steam.

0
test

@TheDeeGee Hij zit gewoon in je microsoft store die standaard op je PC zit....

0
test

@Battlestar28 Jah, GFWL 2.0 echt een drama is dat, nooit goed werkend gekregen.

0

Aanbevolen voor jou