Makers Journey en Skyrim richten nieuwe studio Gardens op

Makers Journey en Skyrim richten nieuwe studio Gardens op

Ontwikkelaars van Journey, The Elder Scrolls 5: Skyrim en Spider-Man hebben de nieuwe studio Gardens opgericht.

Dat is zojuist aangekondigd. De studio is opgericht door Chris Bell (Journey, What Remains of Edith Finch), Lexie Dostal (Dustforce) en Stephen Bell (Blaseball, What Remains of Edith Finch). Verder werken er ontwikkelaars die mee hebben geholpen aan de ontwikkeling van games als Spider-Man, Skyrim, Ratchet & Clank, de Fallout-franchise, Ashen en The Hobbit.

Het team wil "levendige online games met betekenisvolle multiplayermomenten en relaties tussen spelers over de hele wereld" creëren. Er zijn nog geen details over games die in ontwikkeling zijn vrijgegeven, maar er is wel wat artwork uitgekomen dat hieronder te bekijken is.

Opvallend aan Gardens is dat de studio zich richt op volledig op afstand werken en dus niet vanuit kantoor. Dit om het geluk en de gezondheid van diens werknemers te waarborgen. De meeste werknemers wonen in Portland en Los Angeles. Gardens heeft vorig jaar 4,5 miljoen dollar aan fondsen opgehaald om het bedrijf op te starten. De officiële website is hier te bezoeken.

Gardens
Gardens
Gardens

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heel gaaf. Ik weet niet of het mijn soort games zullen zijn, maar de goal die ze hebben is mooi! Wellicht dat de doelgroep zo ook stelletjes wordt (let's hope)

0

Aanbevolen voor jou