Inhoud derde seizoen Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2 onthuld

Inhoud derde seizoen Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2 onthuld

Nieuwe Operators, maps, modi en meer

Activision Blizzard heeft de inhoud van het derde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 onthuld.

Dat deed de uitgever op de officiële website. Het derde seizoen, dat op 12 april van start gaat, voegt aan Modern Warfare 2 een nieuwe battle pass, maps, wapens en operators toe, alsmede de Gunfight-modus.

Zoals eerder al uit een teaser blijkt, spelen de personages Alejandro Vargas en Valeria Garza uit de Modern Warfare 2-campagne een grote rol in het derde seizoen. Zij kunnen als operators gebruikt worden in de multiplayer en worden ontgrendeld via de premium tiers van de battle pass. Later in het seizoen moeten er meer operators komen.

De multiplayer voegt ook de modi Gunfight, GW Infected en Cranked toe. Vooral Gunfight is voor veel spelers een welkome toevoeging - in de modus moeten spelers als duo's het met één wapen opnemen tegen een ander duo op kleine maps. Gunfight en Cranked komen vanaf het begin van seizoen 3 beschikbaar, terwijl GW Infected verderop in het seizoen moet verschijnen. Later in het seizoen komt ook Gunfight: OSP beschikbaar, waarbij spelers hun wapen moeten looten in de map in plaats van dat ze er meteen mee beginnen.

Het derde seizoen van Modern Warfare 2 voegt daarnaast drie normale maps, één 6v6-map gericht op nachtzicht, twee grote Ground War-maps en vier kleine arena's voor Gunfight toe. Aan het begin van het derde seizoen komen Pelayo's Lighthouse en Black Gold (met nachtzicht) beschikbaar, alsmede de Ground War-maps Rohan Oil en Sattiq Cave Complex. Later in het seizoen arriveert Alboran Hatchery. De Gunfight-maps zijn Shipment, Exhibit, Alley en Blacksite. Laatstgenoemde is ook de nieuwe Gulag voor Warzone 2.0.

In het derde seizoen worden vier nieuwe wapens geïntroduceerd. De Intervention sniper rifle en de Cronen Squall battle rifle zijn onderdeel van de battle pass, en later in het seizoen worden twee nog onbekende handwapens toegevoegd.

Tot slot wordt er een nieuwe Raid-episode voor co-op-spelers toegevoegd in de loop van het seizoen. Later in het systeem komt er ook een nieuwe Special Ops-missie beschikbaar waarbij spelers het opnemen tegen de Las Almas Cartel.

Watch on YouTube

Het bedrijf deed ook de content voor het derde seizoen van Warzone 2.0 uit de doeken. Daaronder vallen een nieuwe battle pass, operators, een Ranked-modus en meer. Net als in Modern Warfare 2 worden Alejandro Vargas en Valeria Garza als speelbare operators toegevoegd, en ook de hierboven genoemde wapens komen naar Warzone.

Het derde seizoen bevat daarnaast een Trophy Hunt-evenement, dat twee dagen na het begin van het seizoen van start gaat. Elke speler laat wanneer men sterft een 'trofee' achter. Spelers kunnen deze trofeeën verzamelen en inwisselen voor items, waaronder wapen-blueprints, skins voor voertuigen en tokens waarmee tiers in de battle pass kunnen worden overgeslagen.

Er komen daarnaast nieuwe modi naar Warzone 2. De Massive Resurgence-modus laat 150 spelers in Al Mazrah het uitvechten, terwijl later in het seizoen de Plunder-modus uit Warzone 1 naar Warzone 2 komt. In deze respawn-modus wint het team met het meeste geld. Daarnaast wordt later in het seizoen Warzone Ranked toegevoegd, een competitieve modus met leaderboards die in teams van drie gespeeld kan worden.

Zoals gezegd wordt er een nieuwe Gulag toegevoegd - een die ook speelbaar is in Gunfight. De drones die vorig seizoen aan Ashika Island werden toegevoegd, komen nu ook op Al Mazrah beschikbaar. DMZ's UAV-torens worden ook toegevoegd. DMZ wordt daarnaast flink op de schop genomen met allerlei nieuwe features, waaronder een ruilsysteem waarbij spelers bij een Buy Station items kunnen ruilen. DMZ krijgt ook Workbenches, waar men hun Contraband-wapens kan aanpassen.

Activison stelt in het derde seizoen van Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 naast de reguliere battle pass ook een zogenaamde BlackCell-bundel beschikbaar. Deze bundel van 30 euro vervangt de reguliere battle pass-bundel en bevat onder andere 1100 COD Points, een nieuwe BlackCell Operator, een wapen-blueprint, skin voor voertuig en finishing move. Ook is er exclusieve BlackCell-content te vinden, waaronder twaalf nieuwe skins.

Call of Duty: Warzone 2.0

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gunfight!

0

Telkens weinig content voor de reguliere 6v6 klassieke multiplayer. Erg jammer! Door de focus op de diverse pilaren ben je als fan van 1 van de pilaren (classic multiplayer) iedere keer iets meer de sjaak. Telkens minder content voor je geld. Erg jammer!

0

Aanbevolen voor jou