Hitman 3 gaat Hitman: World of Assassination heten

Hitman 3 gaat Hitman: World of Assassination heten

Vanaf 26 januari verandert Hitman 3 van naam. De game staat vanaf dan bekend als Hitman: World of Assassination.

Dat schrijft ontwikkelaar IO Interactive op diens website. Daarbij komt ook alle content uit Hitman 1 en 2 kosteloos beschikbaar voor alle eigenaren van Hitman 3. Voorheen was deze content alleen beschikbaar in Hitman 3 voor de mensen die de vorige games ook hadden gekocht. Hitman 1 en 2 gaan daarnaast uit de verkoop.

Het doel van IO Interactive is het zo makkelijker te maken voor mensen om de Hitman-games te spelen. Losse dlc wordt daarbij ook niet meer verkocht; in plaats daarvan kan men straks uit twee opties kiezen. De reguliere editie van Hitman: World of Assassination bevat dus ook de content uit Hitman 1 en 2, terwijl er ook een Deluxe Pack beschikbaar komt waarin ook alle Hitman 2- en 3-dlc zit. Mensen die al enkele dlc-pakketten hebben, kunnen de losse dlc die ze missen nog wel blijven kopen.

Hitman: World of Assassination
Hitman: World of Assassination

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb op de PS5 toentertijd ook Hitman 1 en 2 gekocht zodat ik deze missie in Hitman 3 kan spelen. Maar nu word dit opeens gratis.. ? Voor de mensen die 1 en 2 niet hebben is dit natuurlijk goed nieuws. Maar voor iemand die deze games gekocht heeft vind ik dit eerlijk gezegd oneerlijk. Worden die op een of andere manier gecompenseerd?

0

@archangel1110 Dat is toch ook niet het geval als je een game uit de budgetbak koopt? Je hebt eerder genoten van de dlc als het goed is tenminste. bovendien kocht je ze denk ik niet voor 59,95 per stuk?

0
test

Vaag verhaal. Ik als Hitman speler en speed runner van deze game, hebben de klacht al heel lang geleden bij IOI aangegeven. Tussendoor gingen de onnodige praktijken wat betreft verwarrende bundels gewoon door. Zeker nu de Pc versie ook eindelijk op Steam staat. Als je op Steam deel 1 en 2 al hebt, kreeg je alles. Mensen die dit niet hadden, hebben dit dus voor niets los aangeschaft. Buiten een hele wirwar aan overzettingen van de H1 & H2 content van Steam naar Epic, waar H3 een jaar eerder op uitkwam, waren dit altijd de grootste minpunten. Nou iedere dan van het eerste uur de games al heeft, veranderen ze het pas. Leuk, maar toch ergens naaierij. Fijn dat ze het na meer dan een jaar eindelijk makkelijk maken, nu de game dan wel nog maar net op Steam staat.

0

Aanbevolen voor jou