Guardians of the Galaxy-verkoop voldeed niet aan verwachtingen uitgever

Guardians of the Galaxy-verkoop voldeed niet aan verwachtingen uitgever

De verkoop van de Guardians of the Galaxy-game heeft niet aan de verwachtingen van uitgever Square Enix voldaan.

Dat blijkt uit een pas gepubliceerde presentatie van Square Enix over diens recente kwartaalcijfers. Directeur Yosuke Matsuda meldde het volgende: "Ondanks positieve reviews voldeed de verkoop van de game op lancering niet aan onze initiële verwachtingen."

Square Enix laat wel weten dat het bedrijf sinds november 2021 nog meer haar best doen de game aan de man te brengen, en dat dit heeft geresulteerd in een groei in de verkoop. "We blijven eraan werken om de verkoop toe te laten nemen om de langzame start goed te maken."

Het is niet voor het eerst dat Square Enix onvrede uit over de verkoop van een Marvel-game. Afgelopen november liet Square Enix weten teleurgesteld te zijn in de verkoop van Marvel's Avengers. Het bedrijf meldde toen ook dat ontwikkelaar Crystal Dynamics mogelijk niet de juiste studio voor de Avengers-game is geweest.

Marvel's Guardians of the Galaxy verscheen afgelopen oktober op consoles en pc. De game scoorde een 8,5 op Gamer.nl: "Marvel’s Guardians of the Galaxy is vooral ontzettend humoristisch. De dialogen zijn ijzersterk geschreven en daardoor komt ieder personage beter dan ooit tevoren uit de verf. De dynamiek die daardoor tussen de titulaire Guardians ontstaat, is al genoeg om je ruim twintig uur aan de buis te kluisteren. Dat de game er ook nog eens prachtig uitziet en prima speelt, is alleen maar mooi meegenomen."

Guardians of the Galaxy

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kom maar op met je GamePass toevoeging zou ik zeggen :-p

0
test

Dat deed tomb raider reboot ook niet en verkocht toch goed, de vraag hoe hoog waren de verwachtingen van square misscgien veek te hoog na hun mislkute avengers game.

0

Aanbevolen voor jou