Gratis dlc voor Dying Light 2 beschikbaar

Gratis dlc voor Dying Light 2 beschikbaar

De eerste gratis downloadbare content voor Dying Light 2: Stay Human is sinds kort beschikbaar.

Het gaat om de Authority Pack DLC, dat in drie fases wordt uitgebracht en een nieuwe gearset bevat. Het eerste pakket is nu beschikbaar en bevat een nieuwe jas, broek en sneakers. Het tweede en derde gedeelte komen op een later, nog onbekend moment uit en bevatten nieuwe hoofdbescherming, handschoenen en een wapen.

Techland liet eerder al weten Dying Light 2: Stay Human vijf jaar lang met nieuwe content te ondersteunen, zowel gratis als betaald. De eerste Dying Light werd ook jarenlang ondersteund door Techland. Dying Light 2 is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De Switch-release die via de cloud draait moet later dit jaar uitkomen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ligt het aan mij of zijn we zover gezakt dat wat extra kleding een trailer verdient en nieuwsberichten? Hopelijk zijn de kleren een beetje warm...

0
test

@incarnatus het nieuwswaardige is dat het gratis is. Bij een CoD, iets Ubisofterigs of Fifa zal er voor betaald moeten worden. Dan is dit best wel even schrikken. En dan te bedenken dat ze het nog vaker gaan doen. Eigenlijk willen we allemaal dolgraag geld betalen voor een nieuwe parachute of een roze wapen of een digitale voetballer. Kan niet anders. Anders zouden we het niet doen toch.

0

Aanbevolen voor jou