Forza Horizon 5 bevat tot nu toe 426 wagens

Forza Horizon 5 bevat tot nu toe 426 wagens

Er zitten tenminste 426 wagens in Forza Horizon 5.

In een nieuwe blogpost op de officiële Forza-website worden de 426 die op lancering in ieder geval in de game zitten allen opgenoemd. Daar zitten in ieder geval de wagens die op de cover van de game staan bij; de Mercedes-AMG One en de 2021 Ford Bronco Badlands. 

Elke wagen in de game kan tot in de kleinste details in de Forzavista-modus bekeken worden. In de blog wordt overigens gemeld dat het niet om de uiteindelijke lijst van auto's gaat en dat er nog voor release meer worden bevestigd.

Forza Horizon 5 verschijnt op 9 november voor Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game speelt zich af in Mexico. De map wordt ongeveer anderhalf keer zo groot als die van Forza Horizon 4 en bevat volgens de makers de grootste verscheidenheid aan omgevingen tot nu toe.

Forza Horizon 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

In ieder geval zat keuze

0
test

Blijft altijd een dingetje om met grote aantallen te showen om de aandacht voor het product te verkrijgen. Uiteindelijk maak ik maar gebruik van een paar auto's.

0

@xeros Grand Tourismo fan gespot! XD

0
test

@tyberium OG Forza speler ;) Heb niks met GT

0
test

@xeros Hoe meer auto's, hoe meer keuze toch?

0

@Paxopoxo Zeker waar. Wat wel enorm zonde was, vooral bij FH4, was dat de auto's vrijwel identiek aan elkaar klonken. Nu lijkt dat verbeterd te zijn, maar persoonlijk heb ik dan liever dat elke auto daadwerkelijk anders voelt en klinkt dan dat er heel veel verschillende auto's in zitten.

0
test

@Paxopoxo Ja absoluut. Hopelijk wel meer nieuwe auto's.

0

Aanbevolen voor jou