Far Cry 6 is een lang weekend gratis speelbaar

Far Cry 6 is een lang weekend gratis speelbaar

De shooter Far Cry 6 is vanaf morgen een lang weekend gratis speelbaar op pc en consoles.

Dat heeft Ubisoft laten weten. De game komt morgenavond gratis beschikbaar op pc (via Epic Games Store en Ubisoft Connect), PS5, PS4 en Xbox-consoles. De complete game blijft tot en met zondag gratis speelbaar.

Geboekte progressie kan daarna meegenomen worden naar een gekochte versie van de game. De game kan in dit weekend ook met maximaal zestig procent korting gekocht worden. Daarbij bevat de gratis versie ook alle verschenen singleplayeruitbreidingen gebaseerd op Rambo, Stranger Things en acteur Danny Trejo.

De game ontving een 7,5 op Gamer.nl: "Far Cry 6 is ondanks alle bombarie simpelweg meer Far Cry. De spelformule is inmiddels stokoud, maar vindt op Yara wel een betere balans. Met meer nadruk op gepaste crafting-elementen en de bekende vrijheid in speelstijlen, valt er genoeg vermaak te halen uit het schietwerk. Op veel fronten is Far Cry 6 de beste Far Cry ooit — de grootste sowieso — maar Ubisoft zet nergens een revolutie in."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Na AC:Origins die ik tot aan lvl33 gespeeld heb, maar een beetje klaar mee was, Far Cry 5 opgestart omdat deze op game pass stond. Niet verstandig. Die game lijkt in gameplay zoveel op AC dat ik het niet lang volhield. Watch Dogs 2 staat inmiddels ook op game pass en hoewel ik die wel al geinstalleerd heb durf ik hem om die reden bijna niet op te starten. Het zal wellicht te maken hebben met persoonlijke smaak.

0
test

@Ziminar Watch Dogs 2 vond ik een vrij verfrissende game in de Ubisoft line up. Vermakelijk verhaal met interessante missies en gameplay. Zou je aanraden hem toch te proberen. Zelf veel plezier mee gehad al moet de humor je liggen.

0

@Real13 Goed om te horen, bedankt voor je reactie! Dan kan ik hem naast Elden Ring spelen

0
test

@Ziminar Ik zocht ook iets om te spelen en dacht ach, ik geef FarCry 5 een kans. Dat is, samen met Fenyx Immortal Rising, meteen de meest liefdeloze game die ik ooit heb gespeeld. Bordkartonnen karakters, extreem clichematige bad guy, onschuldige npc's die het ene moment met de dood worden bedreigd en een nano-seconde later roepen dat ze zo'n zin hebben in de strijd, extreem generieke hoofd- en zijmissies, uiteraard een toren die je moet opklimmen om het gebied in kaart te brengen en zo kan ik nog wel een uur doorgaan: af-schu-we-lijk.

0
test

@Agent 4125 laat coola dat maar niet horen

0

@Ziminar om die reden speel ik geen enkele Ubisoft game Komt me werkelijk de kots omhoog zo slecht zijn die games , zo ongeinspireerd en vol copy paste van de vorige vorige games

0

Wat een prachtig spel, zeker de moeite waard!

0

Aanbevolen voor jou