Elf minuten aan gameplay van Forza Horizon 5 getoond

Elf minuten aan gameplay van Forza Horizon 5 getoond

Er is meer dan elf minuten aan gameplay van de aankomende racegame Forza Horizon 5 getoond.

Professioneel Forza Horizon-speler Don Joewon Song toonde de beelden op YouTube. Hierin is te zien hoe hij de open wereld verkent. Hij gebruikt daarvoor een 2020 Toyota Supra. De beelden zijn in 4k te zien.

Forza Horizon 5 verschijnt op 9 november voor Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game speelt zich af in Mexico. De map wordt ongeveer anderhalf keer zo groot als die van Forza Horizon 4 en bevat volgens de makers de grootste verscheidenheid aan omgevingen tot nu toe.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan niet wachten tot het spelen van deze game, kan ook niet wachten tot ze eindelijke iets laten zien van Fabel want man wat kunnen hun mooie werelden maken.

0

@hulstpower ik hoop met je mee, maar ik ben bang dat we nog wel minimaal een jaar op die beelden moeten wachten.

0
test

@Tinus Tussengas-1 ja als ze er wat van laten zien zal het e3 zijn, ik heb hele kleine hoop op game awards eind dit jaar misschien een soort van sneak peak.

0
test

Het zal vast en zeker aan mij liggen, maar dit ziet er enorm eentonig uit. En persoonlijk zou ik geen lol hebben om alles wat los en vast zit overhoop te rijden met zo'n auto, die overigens echt niet zo lekker rondkachelt door zo'n bak zand. 'k heb nu met dit filmpje nog een meh gevoel en helaas niet zoiets van wow, die moet ik hebben. in zo'n omgeving moet je juist iets hebben zoals capture the flag met Baja buggies, Dune buggies, jeeps en trucks zoals vroeger de klassieker 1nsane had.. ow men, die game over lan destijds.. wat een lol!

0
test

@gamerlezer Je kan gewoon, straks als je de game zelf hebt, een buggy kopen en er mee rond scheuren (Of elk andere auto soort die in de game is). Dit kon bij de andere Horizon games ook gewoon. Het is gewoon een enorme sandbox en dat hij een verkeerde auto heeft gekozen voor dit moet jou niet afschrikken van deze game haha. Er zzullen ook genoeg events zijn waar je met een buggy, jeep of truck kan racen. En als het net als Horizon 4 is kan je elk evenement zelf aanpassen naar je smaak (Auto type etc).

0
test

@gamerlezer hij heeft hier een hele zooi aan events, races etc uitgeschakeld staan. Normaal zitten Horizon werelden boordevol dingen om te doen.

0

Aanbevolen voor jou