eFootball 2023 is vanaf vandaag verkrijgbaar

eFootball 2023 is vanaf vandaag verkrijgbaar

eFootball 2023 is nu beschikbaar op consoles en pc.

Zoals Konami eerder deze maand al aankondigde, is het een gratis update voor eFootball 2022. De update voert onder andere de nieuwe line-ups van teams toe. Daarbij keren dankzij licenties AC Milan en Inter terug, alsmede de Liga BBVA MX met alle achttien Mexicaanse teams. Alle wijzigingen zijn op de officiële website te bekijken.

eFootball 2022 kwam vorig jaar in uitgeklede vorm uit, wat veel kritiek opleverde en er zelfs voor zorgde dat het spel de slechtst beoordeelde game op Steam werd. Konami bracht in april het eerste seizoen van de game uit, waarmee meer modi, feature en bugfixes werden toegevoegd. Het tweede seizoen volgde in juni.

De voetbalgame is verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en mobiel. De update is dan ook voor al deze platforms beschikbaar. Cross-play moet ergens deze winter worden toegevoegd en de Master League-modus volgt in 2023.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi hoe ze pas aankondigde dat ze op deze dag de 2 in een 3 gingen veranderen. Wat een update! De Master League ontbreekt na meer dan een jaar echter nog steeds.

0
test

Nu is de game nog niet waar het moet zijn. Ik verwacht dat E-football in de toekomst veel beter zal spelen dan Fifa. Ze kunnen de game namelijk eindeloos tweaken. Ik ga het wel proberen nu.

0
test

@tektwo Ik heb juist het idee dat de serie snel een stille dood zal sterven. Ik vind echt dat Konami in het verleden is blijven hangen met de game. Op steam spelen gemiddeld nog maar iets meer dan 3000 mensen de game elke 24u. Natuurlijk zal de game populairder zijn op de consoles, maar toch. FIFA heeft in dezelfde meting een gemiddelde van 47 duizend spelers.

0
test

@gusanito, goed punt. Je zou gelijk kunnen krijgen. Zeker als je dat grote verschil ziet met FIFA qua spelers. Het ligt er dus aan of Konami een lange adem heeft of niet. Want het live service model vind ik wel een ideaal model voor sportgames.

0

Aanbevolen voor jou