Discovery Tour komt deze herfst naar Assassin's Creed Valhalla

Discovery Tour komt deze herfst naar Assassin's Creed Valhalla

Deze herfst moet de Discovery Tour naar Assassin's Creed Valhalla uitkomen.

Dat werd tijdens de Ubisoft Forward-presentatie aangekondigd. Net als in voorgaande games kunnen spelers heel de wereld afspeuren en informatie over de setting en geschiedenis vergaren. De Discovery Tour is geheel gratis.

Voor het eerst moet er ook in het tweede jaar na release dlc voor een Assassin's Creed-game uitkomen. Wat die dlc precies inhoudt is nog niet bekend. De eerste betaalde uitbreiding, Wrath of the Druids, is een aantal weken geleden uitgekomen. 

De tweede betaalde uitbreiding komt deze zomer heet The Siege of Paris, waarin de Vikingen Parijs aanvallen. Het moet een van de grootste gevechten in de gamereeks ooit worden. Spelers krijgen in de uitbreiding ook diverse missies waarbij men zelf kan bepalen hoe die opgelost worden. Verder kunnen er nieuwe wapens en mogelijkheden vrijgespeeld worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik ben een groot AC fan maar Valhalla was toch wel de slechtste van de laatste 3, de game is niks boeiends aan, daarnaast hebben ze gewoon ingespeeld op het succes van de serie Vikings. Char Eivor is letterlijk niks interessants aan. De 1e dlc was weinig boeiends aan, hopelijk brengt de 2e dlc daar wat verandering in, betwijfel het want zoals ik al zei Eivor is letterlijk een boring character en dat haalt de fun uit de game. Kasandra mogen ze van mij wel terug halen in een nieuw deel.

0
test

@DarkraverX Ben ook enorm fan van AC maar Odyssey is voor mij ook een game waar ik veel liever een 2e jaar aan content van had gehad dan Valhalla. Topgame vond ik dat waar Valhalla snel saai werd. Meer verhalen met Kassandra hadden niet misstaan idd. Geweldige character.

0
test

@Real13 Precies, Valhalla is verder een mooie game en Ubisoft kan enorm mooie werelden maken maar het character Eivor maakt de game gewoon enorm saai.

0

Aanbevolen voor jou