De gamereleases van november

De gamereleases van november

Oktober had al veel goede games te bieden en november wordt niet bepaald rustiger qua releases. Het gameseizoen is immers in volle gang, met grote releases als God of War Ragnarök, Call of Duty: Warzone 2.0, Pokémon Violet & Scarlet die om de hoek komen kijken.

De gamereleases van de maand worden mede mogelijk gemaakt door Game Mania XP, hiermee spaar je coins, unlock je badges, ontvang je kortingen, krijg je persoonlijke vouchers en nog veel meer!

Lees hier meer over partnercontent op Gamer.nl.

 

Football Manager 2023

8 november – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Switch, pc, Android, Apple Arcade en iOS

Ook dit jaar verschijnt er weer een nieuwe Football Manager-game. Er komen zelfs vier versies van de game uit: de standaard versie voor Steam, Epic Games Store, Microsoft Store en PC Game Pass; een consoleversie voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Xbox Game Pass; een mobiele versie voor iOS en Android en tot slot een Touch-versie voor Switch en Apple Arcade.

Voor Football Manager 2023 heeft uitgever Sega de licenties van de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League weten te bemachtigen. Verder bevat de game slimmere AI-tegenstanders, een nieuw datasysteem om wedstrijden nóg beter te analyseren en meer gameplayverbeteringen. Wie Football Manager 2023 gereserveerd heeft, kan de game nu al spelen.

Koop Football Manager 2023 op Game Mania voor pc.

Football Manager 2023

Sonic Frontiers

8 november – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Switch en pc

Steeds meer games zijn gesitueerd in een open spelwereld. Het is daarom best een verrassing dat het zolang heeft geduurd voordat de Sonic-franchise ook de overstap maakte. Maar nu is het zover, met de aanstaande release van Sonic Frontiers. Wordt deze game net zo revolutionair voor de franchise als Breath of the Wild was voor Zelda? We gaan het zien. In een Gamer.nl-preview wordt gemeld dat het “vooralsnog een goed idee is. Volledig vrij door de wereld rennen en korte puzzels oplossen biedt voldoening, maar de uitwerking bewijst dat herhaling al gauw op de loer ligt.”

Koop Sonic Frontiers op Game Mania voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Switch.

Sonic Frontiers

God of War Ragnarök

9 november – PlayStation 5 en PlayStation 4

God of War Ragnarök is misschien wel de meest geanticipeerde game van 2022. Niet onterecht, aangezien diens voorganger in 2018 het hart van veel gamers wist te veroveren. Het onverwachts emotionele verhaal, de geweldige personages, de fantasierijke wereld, de brute actie en de unieke ‘one-take’-camera: het keert allemaal terug in Ragnarök. De kans lijkt dus klein dat dit vervolg teleur gaat stellen. Wat we weten over deze game is dat dit het laatste avontuur wordt van Kratos en Atreus in de Noordse mythologie. Van een nieuwe trilogie is geen sprake dus. Hoe het afloopt voor onze helden gaan we zien in God of War Ragnarök.

Lees hier de recentelijk verschenen Gamer.nl-preview.

Koop God of War Ragnarök op Game Mania voor PlayStation 5 en PlayStation 4.

God of War: Ragnarok

Call of Duty: Warzone 2.0

16 november – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc

Het succes van Warzone sinds de release van de battle royale-game in 2020 is ongekend. Logisch dus dat Activision door wil bouwen op deze sterke basis. Na constante updates voor de eerste versie is het nu bijna tijd voor het vervolg, Warzone 2.0. De game wordt gemaakt door Infinity Ward, de studio die dit jaar ook verantwoordelijk is voor Call of Duty: Modern Warfare 2. Uiteraard bevat Warzone 2.0 een volledig nieuwe map, genaamd Al Mazrah. Verder wordt het populaire Gulag-systeem uit Warzone aangepast. Gestorven spelers mogen nu in 2v2-potjes strijden tegen een AI-gecontroleerde vijand bekend als de ‘jailer’.

Het is de bedoelding dat Warzone 2 naast de eerste versie gaat bestaan. Het huidige Warzone wordt dus niet vervangen.

Call of Duty Warzone Mobile

Pokémon Violet en Pokémon Scarlet

18 november – Switch

Dit jaar worden we getrakteerd op niet één, maar twee gloednieuwe Pokémon-games. Net als in het begin dit jaar uitgekomen Pokémon Legends: Arceus, proberen Violet en Scarlet de Pokémon-formule flink op de schop te nemen. Dit doen ze bijvoorbeeld door verder afscheid te nemen van het lineaire verhaal dat altijd zo gebruikelijk was voor de reeks. Ook blijft het gevechtssysteem vernieuwen, introduceert de game ‘Tera Pokémon’, is het mogelijk om TM’s zelf samen te stellen in het Pokémon Centre en moeten spelers eerst een Gym Test voltooien voordat ze de Gym-leider uit kunnen dagen.

Bekijk alle nieuwe features van Pokémon Violet & Pokémon Scarlet in deze trailer.

Koop Pokémon Violet en Pokémon Scarlet op Game Mania voor Nintendo Switch.

 

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

18 november – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc

The Devil in Me is het vierde en voorlopig laatste deel in de The Dark Pictures Anthology. Seizoen één komt daarmee tot een einde, wat ontwikkelaar Supermassive Games de tijd geeft om seizoen twee voor te bereiden. In The Devil in Me wordt een groep documentairemakers uitgenodigd om een moderne replica van 'Murder Castle' van seriemoordenaar H.H. Holmes te bezoeken. Dat bezoek verloop logischerwijs niet zonder slag of stoot. Net als zijn voorgangers – met House of Ashes als de meest recente titel in de reeks – biedt The Devil in Me een filmische ervaring waarin spelers keuzes moeten maken die grote invloed hebben op het verhaal en op het lot van de personages.

Bekijk hier een trailer van The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me.

Koop The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me op Game Mania voor PlayStation 5, PlayStation 4, en Xbox Series X en S.

The Devil in Me

Evil West

22 november – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc

Buiten de Red Dead Redemption-games verschijnen er de laatste jaren niet heel veel games in het Wilde Westen. Voor Evil West is er dus de mogelijkheid om een gat in de markt te vullen. Dat zijn de makers op een unieke manier van plan, door het Wilde Westen te combineren met vampierhorror. Aan de speler de taak om als een van de laatste agenten in een vampierjagersinstituut de Amerikaanse Frontier te beschermen. De gameplay bestaat uit stijlvolle vuurgevechten en het uitbreiden van je arsenaal met wapens en perks. De campagne van de game is ook in co-op speelbaar.

Evil West zou eigenlijk al in september uitkomen, maar het spel werd uitgesteld om “de volledige potentie van de game te bereiken”. Zie hier een uitgebreide gameplaytrailer.

Koop Evil West op Game Mania voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X en S.

Evil West

World of Warcraft: Dragonflight

29 november – pc

Eerder dit jaar kondigde Blizzard de volgende World of Warcraft-uitbreiding aan, genaamd Dragonflight. De wereld die spelers mogen verkennen heet de Dragon Isles. De uitbreiding introduceert onder andere een nieuw hybride ras, de Dracthyr Evokers. Zij beginnen bij level 58 en kunnen zich aan zowel de Horde als de Alliance aansluiten. Ze hebben twee vormen: hun draakachtige avatars die tijdens gevechten worden gebruikt en hun menselijke vormen wanneer ze met mensen uit Azeroth praten. Daarbij worden er draken toegevoegd waar spelers op kunnen vliegen. Bekijk hier de nieuwste trailer van de uitbreiding.

World of Warcraft: Dragonflight wordt precies om middernacht in de nacht van 28 op 29 november ontgrendeld.

 

Overige releases

  • Die By The Blade (PS5, PS4, Series X en S, Xbox One en pc) – 3 november

  • Ghost Song (PS5, PS4, Series X en S, Xbox One, Switch en pc) – 3 november

  • The Entropy Centre (PS5, PS4, Series X en S, Xbox One en pc) – 3 november

  • Harvestella (Switch en pc) - 4 november

  • Humankind (PS5, PS4, Series X en S en Xbox One) - 4 november

  • It Takes Two (Switch) - 4 november

  • Soulstone Survivors (pc) – 7 november

  • Sifu (Switch) - 8 november

  • Dying Light 2 Stay Human: Bloody Ties (PS5, PS4, Series X en S, Xbox One en pc) - 10 november

  • Police Simulator: Patrol Officers (PS5, PS4, Series X en S en Xbox One) – 10 november

  • Shadow of the Guild (pc) – 10 november

  • Steelrising: Cagliostro’s Secrets dlc (PS5, Series X en S en pc) – 10 november

  • Hidden Through Time: Definitive Edition (Ps4 en Switch) – 11 november

  • Resident Evil 2 Remake Cloud-versie (Switch) – 11 november

  • Tactics Ogre: Reborn (PS5, PS4, Switch en pc) – 11 november

  • Valkyrie Elysium (PS5, PS4 en pc) - 11 november

  • Bravery and Greed (PS4, Xbox One, Switch en pc) – 15 november

  • Syberia: The World Before (PS5, Series X en S) – 15 november

  • Goat Simulator 3 (PS5, Series X en S en pc) - 17 november

  • Oakenfold (pc) – 17 november

  • Marvel's Spider-Man: Miles Morales (pc) - 18 november

  • Resident Evil 3 Remake Cloud-versie (Switch) – 18 november

  • Just Dance 2023 (PS5, Series X en S en Switch) - 22 november

  • Ship of Fools (PS5, PS4, Series X en S, Xbox One, Switch en pc) – 22 november

  • The Knight Witch (PS5, PS4, Series X en S, Xbox One, Switch en pc) – 29 november

  • Warhammer 40,000: Darktide (Series X en S en pc) - 30 november

  • Portal with RTX (pc) - november

  • Pentiment (Series X en S, Xbox One en pc) - november

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bedankt voor de lijst, soms zitten er games tussen waarvan ik heb ... huh komt tie nou al. *De gamereleases van de maand worden mede mogelijk gemaakt door Game Mania XP, hiermee spaar je coins, unlock je badges, ontvang je kortingen, krijg je persoonlijke vouchers en betaal je uiteindelijk veel te veel.* :D

0
test

Ik zie Valkyrie Elysium ertussen staan maar die is al uit gekomen op de ps5

0

Aanbevolen voor jou