De gamereleases van augustus

De gamereleases van augustus

Zomermaand augustus spenderen velen misschien liever buiten of in een warm vakantieland. Mocht dat er niet in zitten, staan er gelukkig ook een aantal mooie gamereleases op het programma. Deze maand komen onder andere de nieuwe Saints Row en F1 Manager 2022 uit.

De gamereleases van de maand worden mede mogelijk gemaakt door Game Mania XP. Hiermee spaar je coins, unlock je badges, ontvang je kortingen, krijg je persoonlijke vouchers en nog veel meer.

Lees hier meer over partnercontent op Gamer.nl.

 

Two Point Campus

9 augustus – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Switch en pc

Two Point Campus wordt het tweede spel van ontwikkelaar Two Point Studios, dat eerder al het goed ontvangen Two Point Hospital maakte. In die game krijgen spelers de taak om het reilen en zeilen van een ziekenhuis in goede banen te leiden, maar wel met een humoristische twist: de ziektes en aandoeningen waar de patiënten mee aan komen zetten zijn namelijk ronduit belachelijk en hilarisch.

Two Point Campus volgt hetzelfde concept, maar ditmaal bouwt en overziet de speler een alsmaar groeiende universiteit. Volgen de studenten op deze school vakken als wiskunde, Engels en scheikunde? Natuurlijk niet! Studenten in Two Point Campus worden opgeleid tot onder meer ridder, clown en tovenaar. Kortom, dit spel belooft net als zijn voorganger weer een hoop gekkigheid en serieuze planning.

Koop Two Point Campus op Game Mania voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Switch.

 

Cult of the Lamb

11 augustus – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Switch en pc

Op 11 augustus brengen uitgever Devolver Digital en ontwikkelaar Massive Monster het bij tijden schattige, maar op momenten juist angstaanjagend geanimeerde Cult of the Lamb uit. In deze game gaan spelers aan de slag als een bezeten lammetje dat door een geheimzinnige vreemdeling gered wordt van een vroegtijdige ondergang. Om hem terug te betalen, moet de speler een loyale groep volgers rekruteren voor een sekte in zijn naam. Zo ontdekt de speler vijf mysterieuze omgevingen waarin ze het opnemen tegen rivaliserende sektes.

De werelden in Cult of the Lamb zijn overigens willekeurig gegenereerd. De speler kan vijanden verslaan om hun krachten te absorberen, waar ze sterker van worden. Een demo van Cult of the Lamb is momenteel beschikbaar op Steam. Probeer het dus vooral eens uit voordat je op aankoop overgaat.

Cult of the Lamb

Marvel’s Spider-Man Remastered

12 augustus – pc

Marvel’s Spider-Man is zonder twijfel een van de beste games uit 2018. Een hele prestatie, gezien dat jaar ook God of War en Red Dead Redemption 2 verschenen. De game kwam echter exclusief op PlayStation 4 uit, en hoewel ontwikkelaar Insomniac beloofde de game nóóit naar een ander platform te brengen, gaat dat deze maand toch gebeuren. Marvel’s Spider-Man is zeker niet de eerste PlayStation-game die naar pc wordt gebracht, maar wel een van de meest geanticipeerde. ‘Remastered’ staat overigens niet voor niets achter de naam van deze pc-port: het spel ontvangt namelijk uitgebreide grafische opties en de The City That Never Sleeps-dlc.

Na het succes van pc-ports van PlayStation-games als God of War, Days Gone en Horizon Zero Dawn krijgen pc-gamers nu dus ook de kans om in het roodblauwe pak van Peter Parker te duiken. Nu is het alleen nog wachten geblazen op de pc-versie van The Last of Us: Part I.

 

Saints Row

23 augustus – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc

Het is inmiddels al zo’n negen jaar geleden sinds Saints Row 4 verscheen. Ontwikkelaar Volition maakte vorig jaar bekend dat dit langverwachte nieuwe deel een reboot wordt, met een compleet nieuwe locatie en cast. Zelf noemt Volition Saints Row “een reboot zoals nog nooit eerder is gedaan”, maar kan het de verwachtingen die daarbij komen kijken waarmaken? In zijn preview geeft Ruan aan dat het gebrek aan nieuwe gameplayopties een totale revolutie misschien wel in de weg gaat zitten.

Koop Saints Row op Game Mania voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X en S.

Saints Row

F1 Manager 2022

30 augustus – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc

Het concept van de managementsim is natuurlijk alles behalve nieuw. Zo verliezen voetbalfans zich al jaar en dag in de jaarlijkse editie van Football Manager. Ook van de Formule 1-sport zijn er al de nodige managementgames geweest, maar het aankomende F1 Manager 2022 lijkt de meest geavanceerde F1-managersim tot nu toe te worden. In deze officieel gelicenseerde F1-game krijgt de speler de volledige macht over alle keuzes die gemaakt worden in een F1-team, zowel tijdens de races als daarbuiten, bijvoorbeeld door de pers te woord staan of om aan de auto te sleutelen. Echte F1-fans gaan zich ongetwijfeld vele uren verliezen in deze game.

Koop F1 Manager 2022 op Game Mania voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S.

F1 Manager 2022

Overige releases

  • Sea of Thieves – Seizoen 7 (4 augustus, Xbox Series X en S, Xbox One en pc)

  • Farthest Frontier (9 augustus, pc)

  • Book Quest (10 augustus, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Switch en pc)

  • Rumbleverse (11 augustus, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc)

  • Arcade Paradise (11 augustus, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Switch en pc)

  • Blossom Tales 2: The Minotaur Prince (16 augustus, Switch en pc)

  • Way of the Hunter (16 augustus, PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc)

  • Tribes of Midgard (16 augustus, Xbox Series X en S, Xbox One en Switch)

  • Thymesia (18 augustus, PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc)

  • Madden NFL 23 (19 augustus, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc)

  • Cloudpunk (19 augustus, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc)

  • Midnight Fight Express (23 augustus, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc)

  • SD Gundam Battle Alliance (25 augustus, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Switch en pc)

  • Soul Hackers 2 (26 augustus, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc)

  • Fall Guys – Seizoen 2 (29 augustus, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Switch, Android, iOS en pc)

  • Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection (30 augustus, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Switch en pc)

  • Destroy All Humans! 2: Reprobed (30 augustus, PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc)

  • Inscryption (30 augustus, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc)

  • Phantasy Star Online 2: New Genesis (31 augustus, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc)

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Spiderman remaster voor pc is toch geen pc remaster? Game was toch geremastered voor de ps5 die je toen kon krijgen met de miles morales editie? Ga er vanuit dat de ps5 en pc versie weinig zullen verschillen.

0
test

@Markus88 , Het is de overzetting van de PS5-versie en die heeft Remastered in de titel staan, zodat je in ieder geval weet dat het niet een slappe port van PS4-versie is.

0
test

@Ghost Fair enough!

0

Aanbevolen voor jou